Lifestyle

Jane Fonda: “Η Jennifer Lopez ακόμα δεν μου έχει ζητήσει συγγνώμη”

Jane Fonda: “Η Jennifer Lopez ακόμα δεν μου έχει ζητήσει συγγνώμη”

Πηγή Φωτογραφίας: Santa Fe New Mexican

Η Jane Fonda και η J Lo συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία Monster-In-Law το 2005.

Καλεσμένη στο The Drew Barrymore Show ήταν η Jane Fonda μαζί με την φίλη της και συμπρωταγωνίστρια σε πολλές παραγωγές, Lily Tomlin.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jane Fonda (@janefonda)

Μιλώντας για τις ταινίες τους η Jane Fonda σχολίασε τη σκηνή από την κωμωδία Monster-In-Law στην οποία υποδυόταν την κακιά πεθερά της Jennifer Lopez. Στην ταινία υπήρχε μια ξεκαρδιστική σκηνή στην οποία αντάλλαζαν… χαστούκια. Μόνο που η JLo φορούσε ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Τι συνέβη; Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, η πέτρα έσκισε το φρύδι της Jane Fonda. “Τη χαστουκίζω, με χαστουκίζει… Λοιπόν, η Jennifer -όπως ταιριάζει στην Jennifer- είχε αυτό το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι. Και έτσι, όταν με χαστούκισε μια από τις φορές, μου άνοιξε στο μάτι, στο φρύδι” είπε η ηθοποιός κάνοντας χιούμορ. Και συμπλήρωσε με νόημα: “Δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη.” Αφήνοντας άφωνη την Drew Barrymore.Η Lopez, είχε σχολιάσει παλιότερα το γεγονός σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι της στο YouTube το 2019 δηλώνοντας “ταπεινωμένη” για το συμβάν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jane Fonda (@janefonda)

“Μιλήσαμε για το πώς θα το κάναμε αυτό ξανά και ξανά (σ.σ: την επίμαχη σκηνή). Φοβόμουν τόσο πολύ να χτυπήσω την Jane Fonda στο πρόσωπο ή να την πληγώσω με οποιονδήποτε τρόπο”, είχε πει η JLo. “Ήταν τόσο θαρραλέα και [είπε] κάτι σαν, Xτύπα με, μην ανησυχείς γι’ αυτό.”

Και πρόσθεσε: “Θυμάμαι μόνο ότι μετά η Jane είχε μια φουσκάλα αίματος πάνω από το μάτι της. Το νύχι μου μάλιστα μπήκε μες στο μάτι της! Δεν την ένοιαζε. Τόσο σκληρό τυπάκι είναι. Την αγαπώ!”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments