Lifestyle

Τζέιν Φόντα: «Είμαι έτοιμη να φύγω από την ζωή γεμάτη – Είχα μια υπέροχη ζωή»

Τζέιν Φόντα: «Είμαι έτοιμη να φύγω από την ζωή γεμάτη – Είχα μια υπέροχη ζωή»

Πηγή Φωτογραφίας: Forbes

Η βραβευμένη με Όσκαρ Αμερικανίδα ηθοποιός Τζέιν Φόντα ανακοίνωσε πρόσφατα ότι διαγνώστηκε με μια μορφή λεμφώματος και ξεκίνησε χημειοθεραπείες για διάστημα έξι μηνών

Η 84χρονη ηθοποιός, η οποία πρωταγωνίστησε φέτος στην τελευταία σεζόν της κωμικής σειράς του Netflix «Grace and Frankie», αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με λέμφωμα μη-Χότζκιν (NHL) μέσω ανάρτησής της στο Instagram.

Σε συνέντευξή της στο Entertainment Tonight η σταρ του Χόλιγουντ δήλωσε ότι οι άνθρωποι της ηλικίας της πρέπει να είναι «ρεαλιστές» και να «έχουν επίγνωση του χρόνου που βρίσκεται πίσω τους σε αντίθεση με τον χρόνο που βρίσκεται μπροστά τους».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jane Fonda (@janefonda)

Συγκεκριμένα είπε ότι έχει «επίγνωση» ότι «δεν πρόκειται να είναι εδώ για πολύ καιρό ακόμα», προσθέτοντας ότι είναι «έτοιμη» καθώς «είχε μια σπουδαία ζωή».

«Όχι ότι θέλω να φύγω, αλλά έχω επίγνωση ότι αυτό θα γίνει αργά ή γρήγορα», συνέχισε. «Είναι απλώς ρεαλιστικό».

Τον Σεπτέμβριο, η Τζέιν Φόντα αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με λέμφωμα Non-Hodgkin, έναν τύπο καρκίνου που ξεκινά από το λεμφικό σύστημα, ένα τμήμα του ανοσοποιητικού αφοσιωμένο στην καταπολέμηση των μικροβίων.

«Είναι ένας πολύ θεραπεύσιμος καρκίνος. Το 80% των ανθρώπων επιβιώνει, οπότε αισθάνομαι πολύ τυχερή», έγραψε η Τζέιν Φόντα. Συμπλήρωσε ότι αισθάνεται επίσης τυχερή επειδή έχει «πρόσβαση στους καλύτερους γιατρούς και στις καλύτερες θεραπείες». «Συνειδητοποιώ, αν και είναι οδυνηρό, ότι είμαι προνομιούχα», σημείωσε η διάσημη ηθοποιός.

Η Φόντα έχει κάνει καριέρα στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση για πάνω από έξι δεκαετίες, κερδίζοντας Όσκαρ για τις ερμηνείες της στις ταινίες «Η Εξαφάνιση» (1971) και «Ο Γυρισμός» (1978). Η τελευταία της ταινία με τίτλο «Moving On» πρόκειται να κάνει πρεμιέρα αυτόν τον μήνα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο.

«Ξεκίνησα χημειοθεραπείες για έξι μήνες και ανταποκρίνομαι αρκετά καλά», ανέφερε η Φόντα. «Πιστέψτε με, δεν θα αφήσω τίποτα από αυτά να σταθεί εμπόδιο στην ακτιβιστική δράση μου για το κλίμα», δήλωσε η ηθοποιός που έχει ασκήσει πιέσεις για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments