Lifestyle

Κώστας Κόκλας: «Αγάπησα τις γυναίκες χάρη στη μητέρα μου»

Κώστας Κόκλας: «Αγάπησα τις γυναίκες χάρη στη μητέρα μου»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

«Είναι ωραίο να αγαπάς και να εκτιμάς τις γυναίκες. Είναι οι μανάδες μας, οι αδελφές μας και οι κόρες μας», λέει ο Κώστας Κόκλας.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου έδωσε ο Κώστας Κόκλας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με τον έφηβο γιο του, το χιούμορ που καθιέρωσαν τα «Εγκλήματα» και τη μητέρα του η οποία του έμαθε να αγαπά τις γυναίκες.

View this post on Instagram

A post shared by Kostas Koklas (@kostaskoklas)

«Η διάθεση μου να παίξω θέατρο άρχισε να φαίνεται μετά την εφηβεία στη Ζάκυνθο. Τα Εγκλήματα καθορίσαν το χιούμορ μας για τα επόμενα 20 χρόνια. Όπου και αν πηγαίνω υπάρχει μια Σωσώ, ένας Αλέκος και μια Φλώρα», είπε αρχικά ο Κώστας Κόκλας.

Ο Κώστας Κόκλας είπε στη συνέχεια: «Ο γιος μου δεν είναι ο φανατικός που θα δει όλα τα σίριαλ του πατέρα του αλλά καμιά φορά χαζεύει κάποια. Όσο μεγαλώνει ο γιος μου ο Δημήτρης μοιάζουμε. Πιο μικρός έμοιαζε στη μαμά του. Με τον πατέρα μου κάναμε παρέα με τον δικό μας τρόπο, διαφορετικό από αυτόν που έχω εγώ με τον γιο μου. Δεν ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσει η φιλία με το παιδί σου. Ξέρω μέχρι που πρέπει να φτάσει η αγάπη. Δεν έχει όριο».

Ο Κώστας Κόκλας μίλησε για τη μητέρα του, από την οποία όπως είπε, έμαθε να αγαπάει τις γυναίκες: «Αγάπησα τις γυναίκες εξαιτίας της μητέρας μου. Ήταν μια πολύ τρυφερή γυναίκα, με πολύ επιβλητική παρουσία. Είναι ωραίο να αγαπάς και να εκτιμάς τις γυναίκες. Είναι οι μανάδες μας, οι αδελφές μας και οι κόρες μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments