Αθλητισμός

Γιάννης Βλάχος:”Κούρασε το αφήγημα με τις κλήσεις των παικτών του ΠΑΟΚ”

Γιάννης Βλάχος:”Κούρασε το αφήγημα με τις κλήσεις των παικτών του ΠΑΟΚ”

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Ο Γιάννης Βλάχος για την σπουδαία “ασπρόμαυρη” φουρνιά της Εθνικής Νέων!

Στο City of Primo και στην εκπομπή Primo Ντούετο μίλησε ο Γιάννης Βλάχος εκ των αναλυτών στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στην τεράστια πρόκριση της Εθνικής Νέων με πρωταγωνιστές πολλούς παίκτες από τις ακαδημίες του Δικεφάλου, το κλίμα που προσπαθούν ορισμένοι να δημιουργήσουν για τις κλήσεις των παιδιών του συλλόγου στην Εθνική, αλλά και τη στιγμή που γύρισε οριστικά το κουμπί για την αξιοποίηση των ακαδημιών.

Αναφορικά για το χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής Νέων ο Γιάννης Βλάχος σημείωσε: «Μας κράτησε σε αγωνία μέχρι το τέλος. Ήταν μεγάλη νίκη και πρόκριση για τα παιδιά, μετά από 11 χρόνια σε τελική φάση.Δύσκολα να υπάρχει προηγούμενο με τόσους παίκτες από μία ομάδα. Η βάση της Εθνικής είναι ο ΠΑΟΚ, καθώς 12-13 ποδοσφαιριστές σχετίζονται με την ομάδα».

Σχετικά με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί για τον μεγάλο αριθμό των παικτών του ΠΑΟΚ στην Εθνική ο Γιάννης Βλάχος δεν έκρυψε την ενόχληση που υπάρχει: «Είναι ενοχλητικό σίγουρα, γνωρίζουμε από που προέρχεται αυτό, δεν πρέπει να μας επηρεάζει αυτή η κατάσταση. Όσο το γκρουπ αυτό ήταν στην Εθνική παίδων το αφήγημα ήταν ότι προπονητής ήταν ο Αλέξης Αλεξιάδης και καλούσε τους παίκτες επειδή προερχόταν από τον ΠΑΟΚ. Τώρα προπονητής είναι ο Τάσος Θέος που προέρχεται από τον Άρη, ενώ πέρασε για χρόνια και από τον Ολυμπιακό, κλήθηκαν οι ίδιοι παίκτες, άρα το αφήγημα σταματάει κάπου εδώ. Όταν ο Ολυμπιακός μας προσπέρασε για ένα βαθμό στο πρωτάθλημα της Κ19 είπαν ότι καλούνται μόνο 2 από τον πρωτοπόρο και 10 από την ομάδα που ακολουθεί στη βαθμολογία, αλλά ούτε αυτό ισχύει, γνωρίζουμε το σκοπό που αυτά εμφανίζονται στη δημοσιότητα.»

Για το ταλέντο και την προσωπικότητα των παιδιών «Υπάρχει πολύ μεγάλο ταλέντο αυτή τη στιγμή. Τα παιδιά παίζουν πολλά χρόνια μαζί, προπονούνται χρόνια από κοινού και γνωρίζονται καλά. Ρόλο στο να έρθουν αυτές οι επιτυχίες παίζει και η προσωπικότητα των παικτών. Με τις Β ομάδες δεν χάνονται τα παιδιά, δουλεύουν συνεχώς και παρουσιάζουν αυτή την εικόνα. Δουλεύουμε με βάση το σύγχρονο ποδόσφαιρο στην κατοχή της μπάλας και στη γρήγορη ανάκτηση της.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments