Αθλητισμός

Βρέθηκε ο διαιτητής του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!

Βρέθηκε ο διαιτητής του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Ποιος θα είναι ο διαιτητής του ντέρμπι

ο κ.νικολακοπουλος μεσα απο το blog του στο gazzetta δινει την πληροφορια

Όλοι ψάχνουν ποιος είναι ο elite διαιτητής που έκανε το…έγκλημα (!) να προθυμοποιηθεί να σφυρίξει το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Εγώ ψάχνω ποιός διαιτητής θα σφυρίξει τελικά το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, αφού ο Άγγλος αρχιδιαιτητής μας, ο Στιβ Μπένετ, τον έχει βρει, όπως δήλωσε στη σύσκεψη με τις ομάδες των playoffs.

Και μπορεί ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να έφτασε στο σημείο να πάρει ο ίδιος τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, ζητώντας του elite διαιτητές για τα υπόλοιπα play-offs του ελληνικού πρωταθλήματος, αντιληφθείς προφανώς ότι παραμονές των εκλογών θα τιναχτεί στον αέρα το ποδόσφαιρο μας, όμως ο κύριος Μπένετ έχει βρει τους διαιτητές για τα αμέσως επόμενα ντέρμπι, άρα τους άλλους, που θα στείλει ο πρόεδρος της UEFA θα τους χρησιμοποιήσουμε για τα…πιο επόμενα παιχνίδια, ξέρω γω μετά το Άγιο Πάσχα ρε παιδί μου.

Ανεπιβεβαίωτες λοιπόν πληροφορίες λένε ότι ο διαιτητής είναι ο Σαντόκ Σέλμι! Διεθνής Τυνήσιος. Αυτός που σφύριξε μόλις πριν τρεις ημέρες το μεγάλο παιχνίδι για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα μεταξύ της Μαυριτανίας και του Κονγκό και απέβαλλε τον Μπακαμπού, τον σέντερ φορ του Ολυμπιακού και πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Δείτε τα δύο βιντεάκια που ανέβασε ο Αρτούρ Μαζουάκου της Εθνικής Κονγκό (παλιός παίκτης του Ολυμπιακού και νυν της Γουέστ Χαμ, δανεικός στην Μπεσίκτας):

Ο διαιτητής έκρινε ότι δεν υπάρχει τίποτα στο γκολ του Μπακαμπού, τον οποίο κτύπησε εν ψυχρώ ο γκολκίπερ της Μαυριτανίας και έκρινε ότι υπάρχει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπακαμπού που ούτε καν ακούμπησε, σε άλλη φάση, 50 λεπτά αργότερα, τον αντίπαλο τερματοφύλακα! Με τον Μαζουάκου να γράφει στην ανάρτηση του, «σεβαστείτε εμάς και το άθλημα μας».

Αυτός ο Σαντόκ Σέλμι μοιάζει ιδανικός για το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ! Αποβάλλει και τον Μπακαμπού!Πολύ ορθή επιλογή για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ! Εξάλλου, είναι και κοντά η Τυνησία. Δύο ώρες δρόμο με το αεροπλάνο. Εδώ φέραμε τον Κέλετ για το ΠΑΟ-Ολυμπιακός από τη Δανία, τρεις ώρες αεροπορικώς είναι! Από ακόμη πιο μακριά, από το Αζερμπαϊτζάν, φέραμε τον Αγκάγεφ να σφυρίξει το Ολυμπιακός-ΑΕΚ. κι από τη Λετονία τον τρείμάνις να Υπό αυτές τις συνθήκες, η Τυνησία δίπλα είναι. Στο κάτω κάτω, αφού φέρνουμε διαιτητές και VAR από την Αλβανία, τη Λευκορωσία και το Αζερμπαϊτζάν, γιατί να μη φέρουμε από τη Βόρεια Αφρική, την Τυνησία, την Αίγυπτο κλπ. Δηλαδή, αυτοί που έρχονται εδώ είναι καλύτεροι;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments