Ελλάδα

Νέο επεισόδιο Π. Πολάκη – Ν. Χατζηνικολάου: Αγωγές και σωρεία χαρακτηρισμών

Νέο επεισόδιο Π. Πολάκη – Ν. Χατζηνικολάου: Αγωγές και σωρεία χαρακτηρισμών

Πηγή Φωτογραφίας: liberal.gr

Νέο κύμα επιθέσεων εξαπέλυσαν αμφίδρομα οι κκ. Παύλος Πολάκης και Νίκος Χατζηνικολάου, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που ξεκίνησε μεταξύ τους προ ημερών με αφορμή «αρρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη».

Νέο κύμα επιθέσεων εξαπέλυσαν αμφίδρομα οι κκ. Παύλος Πολάκης και Νίκος Χατζηνικολάου, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που ξεκίνησε μεταξύ τους προ ημερών με αφορμή «αρρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη».

Συγκεκριμένα, απαντώντας στην ατάκα του Ν. Χατζηνικολάου για προσφυγή στη δικαιοσύνη, ο κ. Πολάκης έκανε μία νέα ανάρτηση στο facebook στην οποία ανέφερε πως «ανυπομονεί», σε συνέχεια των χθεσινών απειλών περί «τρικούβερτων γλεντιών».

Στην ίδια ανάρτηση καλεί τον δημοσιογράφο να απαντήσει στα εξής 5 ερωτήματα:

«1. Μεγάλο τμήμα από τα χρέη προς το Δημόσιο αφορά σε ΦΠΑ; Δηλαδή, εισέπρατταν οι εταιρείες σου τον αναλογούντα ΦΠΑ και δεν τον απέδιδαν στο Κράτος;  2. Ισχυρίζεσαι ότι τα χρέη είναι ρυθμισμένα μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού (φωτό 3). Πότε έγιναν οι αιτήσεις (αν έγιναν) και πότε εγκρίθηκαν (αν εγκρίθηκαν); Με βάση ποιον νόμο και για ποιο ποσό;  3. Διαθέτουν οι εταιρείες σου ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα; Πώς εισπράττουν κρατική διαφήμιση; 4. Πώς εξακολουθούν να λειτουργούν οι εταιρείες σου με τέτοια ετήσια οικονομικά αποτελέσματα και με τόσες διαδοχικές ζημιογόνες χρήσεις; (φωτό 4)  5. Τα τραπεζικά δάνεια των εταιρειών σου έχουν υποστεί “κούρεμα”; Κι αν ναι, σε τι ποσοστό;»

Μάλιστα, κάλεσε τον κ. Χατζηνικολάου να δώσει στοιχεία στη δημοσιότητα, εκφράζοντας φανερά την ελπίδα του για την συνέχιση του διαδικτυακού καυγά με την ατάκα «to be continued»!.

Ο κ. Χατζηνικολάου απάντησε άμεσα, με σωρεία χαρακτηρισμών.

«Θλιβερέ Πολάκη. Είσαι άθλιος συκοφάντης. Θα πληρώσεις ακριβά τις αθλιότητες που κάνεις» αναφέρει χαρακτηριστικά, κατηγορώντας τον για ψευδή στοιχεία.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές το πρωί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ρώτησε με ανάρτησή του τον Νίκο Χατζηνικολάου αν «ισχύει ότι εταιρείες του έχουν αρρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία», ενώ ο δημοσιογράφος μετά από λίγο απάντησε πως τα χρέη είναι ρυθμισμένα και τον κάλεσε να «ενημερωθεί» πρώτα και να «σταματήσει τη λάσπη».

Στο tweet του εκείνο ο Παύλος Πολάκης ανέφερε: «Σήμερα σου απαντώ με στοιχεία. Ισχύει ότι εταιρείες σου φέρεται να έχουν αρρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32.540.044,50 €;».

Η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου στον Παύλο Πολάκη:

Η απάντηση μου στις νέες συκοφαντίες και τα ψέματα του Παύλου Πολάκη: «Τα χρέη των εταιρειών στις οποίες αναφέρεστε είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται κανονικά.Για άλλη μια φορά επιτίθεστε εναντίον μου με συκοφαντίες και ψέματα.Θλιβερό.Ενημερωθείτε και σταματήστε τη λάσπη».

Υπενθυμίζεται πριν από περίπου 10 ημέρες, αργά το βράδυ Σαββάτου 18 Μαρτίου – ξημερώματα Κυριακής, λίγες ώρες μετά την επιστροφή του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ο αψύς Σφακιανός ξαναπήρε στα χέρια του το πληκτρολόγιο και απάντησε στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος είχε κάνει νωρίτερα ανάρτηση, λέγοντας ότι «ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη…. για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία».

«Περιμένω. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! Ζητήστε συγγνώμη από το λαό για αυτά που κανετε 13 χρόνια ως «δημοσιογράφοι» και μετά τα ξαναλέμε…» έγραψε ο κ. Πολάκης.

O δημοσιογράφος επανήλθε, ξεκαθαρίζοντας πως τον λόγο θα αναλάβει, πλέον, η δικαιοσύνη. «Θα τα πούμε στη δικαιοσύνη! Αμετανόητος… Προσχηματική συγνώμη για τα μάτια της κομματικής ηγεσίας και για τη βουλευτική ασυλία και αποζημίωση!» σημείωσε ο κ. Χατζηνικολάου.

«Κάνε μήνυση. Εξωδικαστικός γίνεται σε χρέη ΜΕΧΡΙ 1,5 εκατομμύριο ευρώ!! Θα έχουμε γλέντια τρικούβερτα», απάντησε ο Πολάκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments