Lifestyle

Jennifer Aniston: Η σαλάτα που έτρωγε στα γυρίσματα της σειράς “Τα Φιλαράκια”

Jennifer Aniston: Η σαλάτα που έτρωγε στα γυρίσματα της σειράς “Τα Φιλαράκια”

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η Jennifer Aniston θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η σαλάτα που έγινε viral στο TikTok και της αποδίδουν ως γεύμα δεν αντιστοιχεί σ' αυτή που πραγματικά έτρωγε.

Η σαλάτα που (υποτίθεται) ότι έτρωγε η Jennifer Aniston στα γυρίσματα της σειράς “Τα Φιλαράκια”, και μάλιστα χωρίς να αλλάζει καθόλου το διατροφικό της μενού, έχει γίνει μία από τις πιο viral συνταγές στο διαδίκτυο. Μάλιστα, τη συνταγή φρόντισε να επαναφέρει στη δημοσιότητα η δημοφιλής πλατφόρμα TikTok με βιντεάκια που περιλαμβάνουν οδηγίες για τα υλικά με τα οποία μπορεί κανείς να τη φτιάξει. Όμως, όσο καλή και νόστιμη κι αν φαίνεται, η ίδια η ηθοποιός διαψεύδει ότι ήταν αυτή που αποτελούσε το σταθερό της γεύμα εκείνη την εποχή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Η διάψευση, μάλιστα, έχει γίνει από την Aniston εδώ κι ένα περίπου χρόνο, ωστόσο αυτή τη φορά φρόντισε να αποκαλύψει τι ήταν αυτό που έτρωγε τόσο εκείνη όσο και η συμπρωταγωνίστριά της και φίλη της, Courteney Cox. Στα πλαίσια ραδιοφωνικής συνέντευξης στον Capital FM, η Jennifer Aniston είπε ότι έτρωγε σαλάτα Cobb: “Η σαλάτα που έτρωγα στο σετ των Friends δεν είναι αυτή που έχει κυκλοφορήσει και ειλικρινά δεν ξέρω πώς προέκυψε αυτό. Δείχνει υπέροχη, αλλά δεν ήταν η σαλάτα μου. Η σαλάτα που έτρωγα ήταν η cobb με άισμπεργκ. Προσπαθώ να θυμηθώ τι άλλο είχε μέσα, πεκορίνο, μπέικον γαλοπούλα, κοτόπουλο και ρεβίθια”.

Η Aniston ρωτήθηκε, επίσης, για το πώς τρώει τα σάντουιτς της και αν τα συνοδεύει με πατατάκια, και τότε αποκάλυψε και το γεύμα της Courteney Cox στα γυρίσματα της σειράς: ” Εγώ όχι, η Courteney το κάνει αυτό. Θα φτιάξει σάντουιτς και θα προσθέσει μαγιονέζα, μουστάρδα, τυρί, φέτες από κοτόπουλο και chips καλαμποκιού”. Ενώ θα προσθέσει με χιούμορ, “Αυτό βεβαίως όταν τρώγαμε ακόμα ψωμί, όχι τώρα που χρησιμοποιούμε λάχανο για τυλίξουμε τα σάντουιτς”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments