Πολιτική

Άδωνις: Ομολογούν κυβέρνηση ηττημένων!

Άδωνις: Ομολογούν κυβέρνηση ηττημένων!

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα είναι σαφής, αλλά ο εξάδελφος Τσίπρα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για κυβέρνηση ηττημένων

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα είναι σαφής, αλλά ο εξάδελφος Τσίπρα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για κυβέρνηση ηττημένων, όταν πιέστηκε να δώσει σαφή και διευκρινιστική απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Αναλυτικότερα, «είναι διαφορετικό ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα και να μην είναι πρώτο κόμμα. Είναι ένα άλλο πολιτικό τοπίο», είπε ο Α.Τσίπρας, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση άφησε εμμέσως πλην σαφώς ανοικτό το ενδεχόμενο, ο ΣΥΡΙΖΑ να σχηματίσει τη λεγόμενη “κυβέρνηση ηττημένων”.  «Θέλουμε να είμαστε πρώτο κόμμα. Αν υπάρξει ένα τέτοιο αριθμητικό ενδεχόμενο, σε αυτή την απίθανη περίπτωση, θα το μετρήσουμε εκείνη την στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο κ. Τσίπρας στη ΔΕΘ είπε “δεν θα κάνω κυβέρνηση ηττημένων”. Δεν είπε “θα το μετρήσω εκείνη τη στιγμή”. Την απλή αναλογική την έκαναν για να μπορούν να κάνουν κυβέρνηση ηττημένων, ξέρουν ότι θα χάσουν από τη Νέα Δημοκρατία.  Άρα να καταγραφεί. Ο κ. Γιώργος Τσίπρας μας είπε ότι δεν αποκλείεται να κάνουν κυβέρνηση ηττημένων», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης που ήταν καλεσμένος στην ίδια εκπομπή.

«Στην επίμονη ερώτηση προς τον Γιώργο Τσίπρα «τί θα κάνετε στην περίπτωση που είστε δεύτερο κόμμα αλλά βγαίνουν οι έδρες για να σχηματίσετε Κυβέρνηση;:…η απάντηση του τελικά δεν ήταν «αποκλείεται να κάνουμε Κυβέρνηση ηττημένων» αλλά «θα το μετρήσουμε»…» έγραψε στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Τwitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments