Αθλητισμός

Το 4 μέσα κι 11 έξω του Ολυμπιακού στα ντέρμπι

Το 4 μέσα κι 11 έξω του Ολυμπιακού στα ντέρμπι

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Το αποψινό σπουδαίο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη κάτω από δύο συγκεκριμένες παραμέτρους.

Να πάμε απευθείας στην ουσία: έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, μπορεί κάποιος να υποστηρίξει ότι ο Ολυμπιακός θα πετύχει η, θα αποτύχει τον στόχο του μέσα στο σπίτι του-όπου στόχος να μπει στην πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος Ο Κ. Νικολακόπουλος μέσα από το blog του στο gazzetta και μπορείς θεωρητικά να το πεις και καλό αυτό. Από την άλλη, υπάρχει ένα δεδομένο το οποίο είναι αδύνατο να αγνοήσεις: ο Ολυμπιακός εντός έδρας δεν έχει νίκη σε κανένα από τα έξι τελευταία του ντέρμπι για το πρωτάθλημα, εδώ κι ακριβώς ένα χρόνο, από τον Απρίλιο του 2022 έως τώρα, Απρίλιο του 2023.

Έξι παιχνίδια, με τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, άρα τέσσερις βαθμοί. Τον λες και απογοητευτικό για δεδομένα του Ολυμπιακού απολογισμό. Κι αν συνεχιστεί στα play-offs, όπου ο Ολυμπιακός έχει και ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και ΠΑΟ στο σπίτι του, τότε μαθηματικά θα δούμε δύο ισοπαλίες και μία ήττα, άρα θεωρητικά θα είναι αδύνατο να επιτύχει τους στόχους του, εκτός πια κι αν πάει και κερδίσει και στη Λεωφόρο και στη Φιλαδέλφεια και στην Τούμπα!!!

Που το πάω: Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Ολυμπιακός πρέπει πάση θυσία να νικήσει σήμερα τον ΠΑΟΚ. Εάν, όμως, δεν μπορεί, δεν του βγει το παιχνίδι, μία ισοπαλία δεν θα είναι καταστροφή. Ειδικά αν κάποιος εκ των ΠΑΟ, ΑΕΚ έχει νωρίτερα απώλεια σε Χαριλάου, Βόλο-που δεν είναι και το πιο πιθανό, αλλά δεν είναι κι απίθανο. Αντίθετα, ήττα για τον Ολυμπιακό θα είναι καταστροφή. Δεν είναι μόνο ότι θα έχει απομακρυνθεί πάρα πολύ από την πρώτη δυάδα, αλλά θα τον έχει πιάσει στη βαθμολογία κι ο ΠΑΟΚ. Επιπλέον, ψυχολογικά μπορεί να καταρρεύσει, ενώ με μία ισοπαλία θα έχει μείνει ζωντανός, τουλάχιστον μέχρι τα δύο επόμενα παιχνίδια του, που είναι με ΠΑΟ έξω και με ΑΕΚ μέσα, καθώς αν έστω ένα από τα δύο πάρει, θα ξαναμπεί στο κόλπο, καθώς θα έχει και τις ρεβάνς μαζί τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments