Αθλητισμός

Χαμός στα πλέι οφ: Ντερμπάρα στο ”Γ. Καραϊσκάκης” και δύσκολες αποστολές για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό

Χαμός στα πλέι οφ: Ντερμπάρα στο ”Γ. Καραϊσκάκης” και δύσκολες αποστολές για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Βρισκόμαστε στη 3η αγωνιστική των πλέι οφ και πρόκειται να δούμε μεγάλες ''μάχες''...

Η 3η αγωνιστική των πλέι οφ ξεκινάει σήμερα και η αγωνία βρίσκεται ήδη στα ύψη αφού πλέον κάθε βαθμός, κάθε γκολ και κάθε φάση μπορούν να κρίνουν πολλά για τον τίτλο. Το παιχνίδι που τραβάει τα περισσότερα βλέμματα στο σημερινό πρόγραμμα είναι το ντέρμπι του Φαλήρου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που μοιάζει να… παίζουν τα ρέστα τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super League Greece (@super_league_gr)

Η αυλαία ανοίγει με την αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό, εκεί όπου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον πάντα επικίνδυνο Βόλο, όπως είδαμε και στη 2η αγωνιστική. Η Ένωση έχει ”πάρει φόρα” από το διπλό που πήρε στη Τούμπα και σήμερα θέλει να πανηγυρίσει άλλο ένα με τον κόσμο στο πλευρό της για να παραμείνει στη κορυφή της βαθμολογίας. Όσο για την ομάδα της Μαγνησίας, η ψυχολογία βρίσκεται επίσης στα ”ουράνια” μετά τον βαθμό-έκπληξη που κατάφερε να αποσπάσει στη Λεωφόρο και σίγουρα το ίδιο θα προσπαθήσει πάλι σήμερα καθώς κυνηγάει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Επόμενο χρονικά παιχνίδι, είναι αυτό ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό στο ”Κλ. Βικελίδης”. Οι ”πράσινοι” είναι αναγκασμένοι να ψάξουν μόνο τη νίκη καθώς η γκέλα με τον Βόλο δεν αφήνει άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών, ειδικά με ομάδα εκτός τετράδας και ένα ενδεχόμενο τρίποντο θα έφτιαχνε το κλίμα ενόψει ”αιώνιου” ντέρμπι. Οι παίκτες του Άρη κατάφεραν να πάρουν έναν παλικαρίσιο βαθμό στην έδρα του Ολυμπιακού και σήμερα θέλουν να κάνουν ακόμη ένα βήμα για τη κατάκτηση της 5ης θέσης που βγάζει Ευρώπη.

Τελευταίος και καλύτερος αγώνας της μέρας θα είναι αυτός του Φαλήρου, με τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να κοντράρονται με στόχο να παραμείνουν κοντά στη κορυφή. Ο ”δικέφαλος” έρχεται από μια κακή ήττα στη Τούμπα από την ΑΕΚ και πλέον ”τρέχει” για να προλάβει. Οι ”ερυθρόλευκοι” βρίσκονται σε περίεργη κατάσταση τις τελευταίες ώρες αφού η απρόσμενη (με βάση την εξέλιξη του ματς) ισοπαλία με τον Άρη έφερε τη παραίτηση του Μίτσελ, με τον Ζοζέ Ανιγκό να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία και να καλείται να οδηγήσει τους πειραιώτες σε μια πού δύσκολη στιγμή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις:

    • 18:00 COSMOTE SPORT 1 HD Βόλος ΝΠΣ – ΑΕΚ
    • 19:30 Novasports Prime Άρης – Παναθηναϊκός
    • 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments