Αθλητισμός

Πρωινός Τύπος για την ΑΕΚ

Πρωινός Τύπος για την ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Νίκη και με... μισό-μηδέν η ΑΕΚ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΦΙΝΑΣ – ΤΑ ΝΕΑ

Ανεξάρτητα με την κάμψη που είχε στην απόδοσή της η Ένωση, πάντα εμφάνιζε μια ταυτότητα στο χορτάρι. Αυτό συγκαταλέγεται στα συν του Αργεντινού προπονητή. Υπάρχει , όμως, ένα ακόμη στα θετικά: έκανε σωστές επιλογές ποδοσφαιριστών ή αν προτιμά κάποιος, αυτόν που ήθελε αυτός τον δικαιώνει στο 100%. Για ποιον παίκτη γίνεται αναφορά; Απλούστατα για τον Ορμπελίν Πινέδα. Η ΑΕΚ κυνηγούσε τον χαφ από το Μεξικό, ο Αλμέιδα ασφαλώς τον είχε ξεχωρίσει στο μπλοκάκι του και ήδη στις μέρες μας φουντώνει η συζήτηση για το αν ο Πινέδα συνεχίσει και του χρόνου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τόσο πολύτιμος είναι στο παιχνίδι της ΑΕΚ, όχι μόνο ως δημιουργός αλλά και ως άνθρωπος που… σημαδεύει σωστά. Το έκανε και χθες το απόγευμα στον Βόλο ο Πινέδα, γιατί βρήκε δίχτυα και υπέγραψε το 1-0. Με άλλα λόγια, έδωσε τρεις βαθμούς στην ομάδα του και η όλη συγκομιδή δεν θεωρείται αμελητέα ποσότητα.

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ – ΩΡΑ

Αυτή τη στιγμή, η ΑΕΚ βλέπει μπροστά της μόνο το να νικήσει την Κυριακή και να εκμεταλλευτεί ό,τι κι αν γίνει στη Λεωφόρο στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Εκεί, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έχει την τεράστια ευκαιρία να αφήσει πίσω τους Πειραιώτες, αλλά εμάς πρέπει να μας νοιάζει μόνο το «τρίποντο» επί του Άρη.

Από εκεί και πέρα, επιτρέψτε μου τα περί καλής ή κακής μπάλας χθες στον Βόλο, όχι απλά να τα ακούω βερεσέ, αλλά να θεωρώ και ανόητη κάθε συζήτηση περί αυτού. Αν η κατάσταση σε μερικά παιχνίδια της κανονικής διάρκειας είναι «τα κερδίζεις, δεν τα παίζεις», στα πλέι οφ αυτό ισχύει για όλα τα ματς. Αν είναι η ΑΕΚ να μην παίξει μπάλα της προκοπής την Κυριακή με τον Άρη και να νικήσει ξανά με 1-0, όπως έκανε σε Τούμπα και Βόλο, ευχαριστώ πολύ, θα το πάρω! Γιατί οι νίκες με κυνισμό και με… μισό μηδέν, θα φέρουν το πρωτάθλημα. Απλά πράγματα. Προχωράμε. Νίκη με Άρη την Κυριακή στον επόμενο μεγάλο τελικό της ομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments