Lifestyle

Survivor All Star: Ελευθερία – «Συγγνώμη, με κρατά ο κόσμος και σας είμαι βάρος»

Survivor All Star: Ελευθερία – «Συγγνώμη, με κρατά ο κόσμος και σας είμαι βάρος»
Ο παίκτης με τη «νοοτροπία χωριάτη», η παίκτρια που έχασε την πίστη της και το παιχνίδι της Καραϊβικής

To Survivor All Star έχει γίνει με όλη τη σημασία της λέξης ριάλιτι επιβίωσης για τους Μπλε μετά την αλλαγή των ομάδων και την αποβολή των Γιωρίκα Πιλίδη και Ηλία Γκότση. Οι Κόκκινοι έχουν πάρει…. φαλάγγι τους αντιπάλους τους στους στίβους μάχης με αποτέλεσμα στα δύο τελευταία αγωνίσματα να μετρούν 11-1 νίκες. Ακόμα και η αλλαγή φορμάτ με αντρες και γυναίκες δεν βοήθησε καθόλου τους Μπλε να σηκώσουν κεφάλι, ενώ μετά τις 3 σερί ήττες στις ασυλίες, ήρθε ακόμη μία αυτή τη φορά για το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο την προηγούμενη εβδομάδα είχαν καταφέρει με κάποιο τρόπο να κατακτήσουν οι Μπλε.

Εκτός του αγωνιστικού σκέλους το γεγονός ότι δύο εβδομάδες τώρα στον τάκο βρίσκονται μόνο παίκτες της Μπλε ομάδας έχει προκαλέσει… σεισμό στην καλύβα τους. Την προηγούμενη εβδομάδα από τον Άγιο Δομίνικο αποχώρησε η Ελένη Χαμπέρη, ενώ την Πέμπτη το βράδυ θα γίνει γνωστό ποιος ή ποια από τους Ελευθερία Ελευθερίου, Ρία Κολοβού, Σπύρο Μαρτίκα και Νίκο Μπάρτζη θα πάρει τη δάδα του και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Την επόμενη ημέρα μετά την συμπλήρωση των υποψηφίων προς αποχώρηση στο Survivor All Star, στην καλύβα των μπλε, η Ρία Κολοβού και η Στέλλα Ανδρεάδου δεν έκρυψαν την ιδιαίτερη τους δυσαρέσκεια για την υποψηφιότητα της πρώτης ρίχνοντας… πυρά στον Νίκο Μπάρτζη.

«Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα την υποψηφιότητα του. Θεωρώ ότι αγωνιστικά δεν είμαι η χειρότερη παίκτρια της μπλε ομάδας. Ξεκάθαρα η ομάδα έχει κινηθεί διαφορετικά και δεν ξέρω ποια είναι τα κριτήρια τους. Το έχω αποδεχθεί, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, απλά μέσα μου αισθάνομαι αδικημένη. Όχι ως προς την ψηφοφορία, ως προς τους χαρακτηρισμούς τους οποίους έχω ακούσει» τόνισε, αρχικά, το νεαρό μοντέλο στην κάμερα του Survivor All Star.

«Η Στέλλα δεν είναι ένα άβουλο πλάσμα. Έχει προσωπικότητα, έχει τα δικά της κριτήρια και έχουμε δείξει σε πάρα πολλές ψηφοφορίες ότι η κάθε μια ψηφίζει με βάση αυτό που πιστεύει. Οπότε το θεωρώ πάρα πολύ άτοπο αλλά νομίζω πως όλο αυτό αποσκοπεί κάπου από την αντίθετη πλευρά».

«Μου έκανε τρελή εντύπωση η στάση του Νίκου απέναντι στην Ελευθερία και τον Σπύρο όταν στο πρόσφατο παρελθόν ήταν αυτός που έλεγε ότι «η Ελευθερία χαμ… με τον Μάριο στο δάσος». ΄Ξαφνικά όμως άλλος φαίνεται ότι γυρίζει την μπιφτέκα» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Στέλλα Ανδρεάδου για να συμπληρώσει η Ρία Κολοβού τα εξής. «Αυτή τη φορά σε αυτό το Survivor βλέπω έναν Μπάρτζη να έχει γυρίσει ο ίδιος την μπιφτέκα! Οπότε τελικά το τρέιλερ που έπαιξε και έδειχνε τον Μπάρτζη με μια μπιφτέκα… Δεν την έκανα η άλλη, αλλά την έκανε ο ίδιος».

Την ίδια ώρα στα… μαχαίρια φαίνεται πως είναι ο Νίκος Μπάρτζης με τον Νικόλα Αγόρου, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να κατηγορήσει για «νοοτροπία χωριάτη» τον συμπαίκτη του.

«Μην ξεχνάμε ότι εδώ μέσα μπορεί να είμαι ο μεγαλύτερος χωριάτης που υπάρχει, κυριολεκτικά, είμαι και βλάχος και είναι τιμή μου και καμάρι μου αυτό το πράγμα, μιας και όποιον κι αν ρωτήσεις θα ήθελε να έχει ένα χωριό, το θέμα όμως είναι να μην είσαι στη νοοτροπία χωριάτης. Να μην έχεις δηλαδή την νοοτροπία του χωριάτη».

«Δεν είναι κάτι κακό αυτό που λέω, αλλά μια αλήθεια. Πολλοί μπορεί να έχουν νοοτροπία χωριάτη, όπως το λένε. Για παράδειγμα, ο Νίκος Μπάρτζης έχει μια λάθος νοοτροπία που αυτή πάει στη νοοτροπία την κακή του χωριάτη. Επίσης, συνήθως, το δέντρο που έχει καρπούς πειράζουν και όχι αυτό που δεν έχει. Όσο καιρό θα είμαι εδώ θα απολαμβάνω την μοναξιά μου. Βέβαια, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι όσοι έχουν καλή πρόθεση και δεν έρχονται να μιλήσουν άσχημα για κάποιον».

«Ο Αγόρου στο συμβούλιο μάς ανακοίνωσε ότι χωρίζει τα τσανάκια του! Παράπλευρο θύμα της επιλογής της Στέλλας και της Ρίας. Για να μπορεί να καλύψει όλο αυτό το φοβερό λάθος, χωρίζει τα τσανάκια του. Μη μου μιλάτε, δεν θέλω να ακούω, δεν θα συμμετέχω και θα είμαι μόνος μου». Αυτό κάνει, λοιπόν, ο Αγόρου. Είναι μόνος του» τόνισε, με τη σειρά του, ο Σπύρος Μαρτίκας.

Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στο στίβο μάχης για να αναμετρηθούν για το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός θα ήταν κοινό για τις δυο ομάδες γιατι λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας δεν θα υπάρχει έπαθλο.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης του παρουσιαστή του Survivor για το τι θα περιλάμβαναν τα μηνύματα και οι φωτογραφίες που θα λάμβαναν από συγγενείς και συντρόφους, όποιοι κατάφερναν να κερδίσουν το έπαθλο, όλοι οι παίκτες λύγισαν.Μόλις η Ρία Κολοβού ενημερώθηκε ότι θα έβλεπε φωτογραφία του μωρού που είχε φέρει η αδελφή της στον κόσμο, μόλις ένα μήνα πριν η ίδια μπει στο παιχνίδι, εκείνη έβαλε τα κλάματα, λαχταρώντας να αντικρίσει αυτή την εικόνα.

Το ίδιο συγκινημένος ήταν και ο Μάριος Πρίαμος ο οποίος έμαθε ότι θα έχει επαφή με τη γιαγιά του που όπως τόνισε λατρεύει: «97 ετών! Η γιαγιά μου η Μαρία, τώρα χτύπησες φλέβα… Νομίζω πως είναι ο άνθρωπος που αγαπάω περισσότερο στη ζωή μου. Πρώτη φορά συγκινούμαι στο παιχνίδι τόσο, από το 2017 και τώρα. Στην γιαγιάκα μου, η οποία με μεγάλωσε κιόλας, στέλνω την αγάπη μου. Να ξέρετε, παιδιά, ότι σας βλέπει όλους και σας αγαπάει όλους».Συγκινημένοι και οι μπαμπάδες Τάκης Καραγκούνιας και Στέλιος Χανταμπάκης στη σκέψη ότι θα έρχονταν σε επαφή με τα παιδιά τους, ο πρώτος με την κόρη του Ραφαηλία και ο τελευταίος με τον γιο του και την κόρη του.Βουρκωμένη και η Σταυρούλα η οποία μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τη μητέρα της που όπως είπε είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος που γνωρίζει.Το κίνητρο ήταν μεγάλο και για τις δύο ομάδες, όμως μεγάλη ήταν και η διαφορά μέσα στο στίβο μάχης με τις Κόκκινες να επικρατούν των Μπλε με 6-2, με Στέλλα και Μελίνα να φέρνουν τους μοναδικούς πόντους για την ομάδα τους.

Ο νικητής θα κρινόταν στο… τρίποντο, με την Εύη να κερδίζει τη Μελίνα για το 1-0, τον Παναγιώτη να επικρατεί του Μπάρτζη για το 2-0 και τη Σταυρούλα να τελειώσει το ματς για τους Κόκκινους κόντρα στην Ελευθερία.

Η μπλε ομάδα δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση για αυτή την απώλεια της επικοινωνίας με τους αγαπημένους τους ανθρώπους, με την Ελευθερία Ελευθερίου να ξεσπάει σε κλάματα μια και ήταν εκείνη που ηττήθηκε στην τελευταία αναμέτρηση. «Κατά τη διάρκεια είχα φύγει για λίγο για να ηρεμήσω, συγγνώμη που είμαι έτσι! Νιώθω πολύ μεγάλο βάρος για την ομάδα μου! Έχω ψηφιστεί, με έχει κρατήσει ο κόσμος στο παιχνίδι, έχω ξαναψηφιστεί και έχω ξαναμείνει στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, όμως, νιώθω ένα βάρος. Έχω χάσει την πίστη μου, την ψυχολογία μου, δεν ξέρω τι έχω πάθει αυτή την εβδομάδα».

«Έγώ σε δυο μέρες μπορεί και να φύγω, μπορεί και να δω τους δικούς μου από κοντά. Είναι πολύ σημαντικό όμως έπαθλο για τα παιδιά. Έβαλα πραγματικά τον καλύτερο μου εαυτό, έκανα ότι μπορούσα, έχασα τρεις πόντους σήμερα για την ομάδα μου και θέλω πραγματικά να τους ζητήσω συγγνώμη. Αλήθεια το λέω… Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη με τον εαυτό μου. Σας ζητώ συγγνώμη που με κρατάει ο κόσμος και είμαι εδώ, αν σας είμαι βάρος! Είναι δικό μου προσωπικό» συμπλήρωσε η 33χρονη Κύπρια τραγουδίστρια.Με ανεβασμένη την ψυχολογία και καθαρό μυαλό οι Κόκκινοι κατάφεραν να φάνε και το γλυκάκι τους, καθώς νίκησαν με 4-1 τους Μπλε στα παιχνίδια της Καραϊβικής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments