Διεθνή

Ντάνιελς: «Ο Τραμπ να λογοδοτήσει χωρίς να τιμωρηθεί»

Ντάνιελς: «Ο Τραμπ να λογοδοτήσει χωρίς να τιμωρηθεί»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η σταρ των ταινιών για ενήλικες συνομίλησε με τον δημοσιογράφο Πίερς Μόργκαν για 1,5 ώρα, λέγοντας ότι ο πρώην πρόεδρος πρέπει να «λογοδοτήσει».

Η σταρ των ταινιών για ενήλικες συνομίλησε με τον δημοσιογράφο Πίερς Μόργκαν για 1,5 ώρα, λέγοντας ότι ο πρώην πρόεδρος πρέπει να «λογοδοτήσει». Στην πρώτη της μεγάλη συνέντευξη μετά την απαγγελία κατηγορητηρίου του Ντόναλντ Τραμπ, η Στόρμι Ντάνιελς είπε ότι ενώ θέλει ο πρώην πρόεδρος να «λογοδοτήσει», δεν πιστεύει ότι πρέπει να πάει φυλακή.

«Δεν νομίζω ότι τα εγκλήματά του εναντίον μου είναι άξια φυλάκισης. Νιώθω σαν τα άλλα πράγματα που έχει κάνει, αν κριθεί ένοχος, απολύτως», είπε η 44χροη Ντάνιελς.

Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο πώς ένιωσε να βλέπει τον Τραμπ να εμφανίζεται στο δικαστήριο, η Ντάνιελς είπε ότι ήταν «σοκαρισμένη». «Νόμιζα ότι θα ξεφύγει με το να μην είναι υπόλογος», είπε.

«Ο βασιλιάς εκθρονίστηκε – δεν είναι πια ανέγγιχτος», είπε. «Κανείς δεν πρέπει να είναι ανέγγιχτος, ανεξάρτητα από το ποια είναι η περιγραφή της δουλειάς σου – είτε είσαι πρόεδρος – θα πρέπει να θεωρηθείς υπεύθυνος για τις πράξεις σου».

Η Ντάνιελς, η οποία ανέβαλε την αρχική ώρα της συνέντευξής της με τον Μόργκαν την περασμένη εβδομάδα επικαλούμενη «ανησυχίες για την ασφάλεια», είπε ότι επίσης δεχόταν τακτικά απειλές. Είπε στην Μόργκαν ότι ένα στα δέκα μηνύματα που λαμβάνει τώρα είναι απειλές θανάτου και ότι ο τόνος γίνεται όλο και πιο βίαιος.

Η Ντάνιελς, η οποία ανέβαλε τον αρχικό χρόνο της συνέντευξής της με τον Μόργκαν την περασμένη εβδομάδα επικαλούμενη «ανησυχίες για την ασφάλεια της», δήλωσε ότι δεχόταν επίσης τακτικά απειλές. Τόνισε στον παρουσιαστή, ότι ένα στα δέκα μηνύματα που λαμβάνει είναι απειλές θανάτου και ότι ο τόνος των μηνυμάτων γίνεται όλο και πιο βίαιος. «Είναι σαν βομβιστές αυτοκτονίας, στα βάθη της ψυχής τους, αισθάνονται ότι κάνουν το σωστό», επισήμανε η πορνοστάρ.

Υπενθυμίζεται ότι η αστέρας του κινηματογράφου ενηλίκων είναι μία από τις δύο γυναίκες στις οποίες ο Τραμπ κατηγορείται ότι έκανε πληρωμές για ένα υποτιθέμενο σχέδιο που είχε ως αποτέλεσμα 34 κακουργήματα για παραποίηση επιχειρηματικών αρχείων. Ο Τραμπ παραδόθηκε στο δικαστήριο την Τετάρτη και δήλωσ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments