Lifestyle

Στέφανος Κωνσταντινίδης & Λίτσα Γιαγκούση αποχωρούν από το J2US [vid]

Στέφανος Κωνσταντινίδης & Λίτσα Γιαγκούση αποχωρούν από το J2US [vid]
Οι εμφανίσεις των 12 ζευγαριών, του Χρήστου Δάντη και το πρώτο τραγούδι της Κατερίνας Στανίση

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και η Λίτσα Γιαγκούση ήταν το ζευγάρι που ολοκλήρωσε την παρουσία του στο J2US, το τελευταίο πριν από το Πάσχα, καθώς όπως δήλωσε ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης το φιλανθρωπικό σόου τραγουδιού θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες του Alpha στις 22 Απριλίου.

Τα 12 ζευγάρια για ακόμη ένα Σάββατο δοκιμάστηκαν σε γνωστά και αγαπημένα τραγούδια δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, για να καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο για το επόμενο live και να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο τελικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⭐️ Just the Two Of Us ⭐️ (@j2us_gr)

Οι εκπλήξεις δεν έλειψαν από τον Νίκο Κοκλώνη οποίος είχε εκλεκτούς guest καλεσμένους όπως τον Χρήστο Δάντη ενώ και η Κατερίνα Στανίση παρουσίασε το πρώτο της τραγούδι.

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα σημειώθηκε τριπλή ισοβαθμία μιας και από 40 βαθμούς συγκέντρωσαν ο Γιώργος Κοψιδάς με την Στεφανία Ρίζου, ο Ιάσωνας Παπαματθαίου με την Ηρώ και η Λουίζα Πυριόχου με τον Biased Beast. Στον αντίποδα και στην τελευταία θέση σημειώθηκε επίσης τριπλή ισοβαθμία όπου και βρέθηκαν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με την Λίτσα Γιαγκούση, ο Άρης Σοϊλέδης με την Μαριάντα Πιερίδη και η Φελίσια Τσαλαπάτη και ο Τριαντάφυλλος με 28 βαθμούς.

Τα δύο ζευγάρια μεταξύ των οποίων κρίθηκε η αποχώρηση ήταν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με την Λίτσα Γιαγκούση και ο Άρης Σοϊλέδης με την Μαριάντα Πιερίδη.

Το ζευγάρι που ολοκλήρωσε το ταξίδι του στο παιχνίδι ήταν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και η Λίτσα Γιαγκούση που ερμήνευσαν το τραγούδι «Κάτω τα χέρια σου».

«Μια χαρά. Εφτά live κάναμε. Θέλω να πω ότι όλες οι δράσεις έχουν μια αρχή, μια μέση και ένα τέλος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments