Αθλητισμός

Super Τσούμπερ με κλειστά μάτια!

Super Τσούμπερ με κλειστά μάτια!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Ο Στίβεν Τσούμπερ έχει επιστρέψει μέσα στο 2023 και θυμίζει τον παίκτη που είχε συστηθεί με τον καλύτερο τρόπο όταν είχε πρωτοέρθει στην ΑΕΚ. Κρίνοντας σημαντικές νίκες στη μάχη για τον τίτλο και σκοράροντας όπως πανηγυρίζει. Με κλειστά μάτια!

Στους 3,5 σχεδόν μήνες που έχουμε διανύσει μέσα στο 2023 ο Τσούμπερ θυμίζει τον… super Τσούμπερ που είχαν γνωρίσει οι φίλοι της ΑΕΚ στους πρώτους του μήνες στην ομάδα την περσινή σεζόν. Έχοντας πάρει τη γενναία απόφαση να προχωρήσει στην επέμβαση για να απαλλαγεί μια και καλή από το πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς χάνοντας το Μουντιάλ, ο 31χρονος Ελβετός μεσοεπιθετικός ήταν αποφασισμένος να επιστρέψει δριμύτερος. Αυτό που του έλειπε ήταν να ξαναβρεί την αυτοπεποίθηση και την ορμητικότητα του. Να πατήσει ξανά σταθερά στα πόδια του και με τη διαχείριση του Αλμέιδα όχι μόνο το πέτυχε, αλλά έχει καταφέρει να βγάλει ενέργεια και να σκοράρει γκολ που έκριναν νίκες και μπορεί στο τέλος να δώσουν και τον τίτλο.

Πριν έρθει το χθεσινό απόγευμα στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου μπήκε αλλαγή και αποτέλεσε τον απόλυτο game changer για την ΑΕΚ, ο Τσούμπερ είχε κάνει κάτι αντίστοιχο το απόγευμα του Γενάρη στη Νίκαια. Όταν ερχόμενος από τον πάγκο στο τελευταίο τέταρτο, υποδέχτηκε στις καθυστερήσεις την ασίστ-κέντημα του Μάνταλου για να σουτάρει με κρύο αίμα μέσα από την περιοχή και να κάνει την ανατροπή απέναντι στον Ιωνικό σε μια περίοδο που η ΑΕΚ ψαλίδιζε αγωνιστική με αγωνιστική τη διαφορά από την κορυφή. Η μια του επαφή είχε δώσει όμως τη νίκη μερικές εβδομάδες αργότερα ξανά στα Δυτικά Προάστια, στο Περιστέρι αυτή τη φορά, όταν απέναντι στον Ατρόμητο και πάλι εκείνος ήταν που με το γκολ του χάρισε το διπλό στην Ένωση ξεκινώντας στην ενδεκάδα.

Μιλώντας για τον Τσούμπερ του 2023, ο Ελβετός μετράει συνολικά πέντε γκολ καθώς είχε σκοράρει και στην ήττα με 1-3 από τον Ολυμπιακό μπαίνοντας ως αλλαγή, αποκτώντας έναν νέο ρόλο υπό τις οδηγίες του Αλμέιδα είτε ως αντι-Αραούχο πίσω από τον επιθετικό είτε στην κορυφή της επίθεσης. Κάτι που είχαμε σημειώσει τονίζοντας το πόσο καθοριστικός θα μπορούσε να αποδειχθεί στην κρίσιμη τελική ευθεία της σεζόν. «Σε αυτή τη θέση είναι πιο ουσιαστικός στις ενέργειες του. Είναι καλός στο ένας εναντίον ενός. Είναι ποδοσφαιριστής που αν τον βάλουμε απέναντι από το τέρμα μπορεί να κάνει καλά πράγματα», είχε πει ο Αλμέιδα, ο οποίος και με τη διαχείριση του Τσούμπερ αποδεικνύει πως καταφέρνει να παίρνει το απόλυτο από όλους τους παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments