Lifestyle

Survivor All Star: Βατερλώ για τους Κόκκινους μετά τις μεταγραφές [vid]

Survivor All Star: Βατερλώ για τους Κόκκινους μετά τις μεταγραφές [vid]
Προσαρμόζονται οι "μεταγραφές" - «Μπερδευόμουν λίγο στα συνθήματα»

Μια νέα μεταγραφή παικτών ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα του Survivor και να φέρει τις ομάδες σε σχετική ισορροπία. Τις τελευταίες εβδομάδες, μετά την αποβολή Γκότση και Πιλίδη, η ομάδα των Μαχητών είχε ένα πολύ μεγάλο αρνητικό σερί και η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής.

Η παραγωγή, για να φέρει τις δύο ομάδες πιο “κοντά”, αποφάσισε την μετακίνηση Μπόγδανου και Σταυρούλας στην ομάδα των Μαχητών. Παράλληλα η Μελίνα έφυγε από τους Μπλε και ενσωματώθηκε στην ομάδα των Διασήμων.

Οι κινήσεις αυτές φάνηκε πως απέδωσαν καρπούς, καθώς ο αγώνας ήταν πολύ ανταγωνιστικός, ενώ νικητές ήταν οι Μαχητές.Παρά τις αρχικές αντιδράσεις των παικτών που … ξεβολεύτηκαν, κατάφεραν όλοι να παλέψουν ως όφειλαν και να φέρουν από μία νίκη.

Οι Κόκκινοι μετά από αυτή την ήττα κλήθηκαν να ψηφίσουν και να δώσουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Ωστόσο κάτι πήγε πολύ λάθος και αντί για έναν, κατάφεραν να ορίσουν δύο υποψήφίους.Τάκης και Παναγιώτης δεν ήταν καθόλου σύμφωνοι με την ψήφισή τους. Πολλά παράπονα βγήκαν στη φόρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments