Πολιτική

Άδωνις: 4 χρόνια ανάπτυξης για όλους

Άδωνις: 4 χρόνια ανάπτυξης για όλους
Στην εκδήλωση για την συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων ανάπτυξης στα Ναυπηγεία Ελευσίνας αναφέρεται ο Άδωνις με σημερινή ανάρτηση  - πρόσκληση στην εκδήλωση.

Στην εκδήλωση για την συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων ανάπτυξης στα Ναυπηγεία Ελευσίνας αναφέρεται ο Άδωνις με σημερινή ανάρτηση  – πρόσκληση στην εκδήλωση.

Στην μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνει το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, πρόκειται να γίνει απολογισμός των 4 ετών της υπουργικής θητείας, στα Ναυπηγεία Ελευσίνας. Η επιλογή δεν είναι τυχαία, όπως διευκρινίζει ο Άδωνις, αφού τα Ναυπηγεία της περιοχής αναγεννήθηκαν κυριολεκτικά στην τετραετία που ολοκληρώνεται.

Ο συμβολισμός είναι καίριος, αφού «ένας χώρος απαξιωμένος και εργάτες μέσα στην αδράνεια, μεταμορφώθηκαν σε μια ζωντανή επιχείρηση που παράγει πλούτο για την Οικονομία μας και με εργαζόμενους καλοπληρωμένους και χαρούμενους».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σημειώνει χαρακτηριστικά στην σχετική ανάρτηση: «Επιλέξαμε τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, ως έναν χώρο που συμβολίζει απόλυτα το τι επιτύχαμε!».

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για μεθαύριο, Τετάρτη 19 Απριλίου, στις 18:30 το απόγευμα, και το «παρών» αναμένεται να δώσουν, εκτός βέβαια από τον Α. Γεωργιάδη, και ο αναπληρωτής υπουργός κ. Νίκος Παπαθανάσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments