Αθλητισμός

Πρωινός Τύπος για ΑΕΚ

Πρωινός Τύπος για ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Η μεγάλη ανάγκη της ΑΕΚ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΣΜΗΣ – ΤΑ ΝΕΑ

Ο Γκατούζο δεν ξεφεύγει από τις νόρμες. Κάθε προπονητής χαρακτηρίζεται ωστόσο από δύο, τρία στοιχεία. Ο Ιταλός είναι άνθρωπος που δε σηκώνει πολλά, πολλά. Ούτε με τους ποδοσφαιριστές, ούτε με τους διοικούντες. Βέβαια έχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι μέρες που έπιανε από τον λαιμό όσους τον εκνεύριζαν, όπως συνέβη με τον Τζο Τζόρνταν. Ή πλάκωνε στο ξύλο όσους του έκαναν πλάκες ακόμα κι αν ήταν ο κολλητός του Αντρέα Πίρλο. Το αίμα του όμως συνεχίζει να βράζει και σε μια καυτή Τούμπα ή την «OPAP Arena» δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πως θα αντιδράσει. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που δε φοβάται να ρίχνει γροθιά στο μαχαίρι. Και ο «Ρίνο» έχει ρίξει πολλές και θα του είναι ακόμα πιο εύκολο αν εκπροσωπήσει τα ερυθρόλευκα χρώματα.

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ – ΩΡΑ

Μετράμε αντίστροφα για την τελική ευθεία και συνάμα την πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Εκεί όπου κρίνονται όλα. Αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή στο Φάληρο. Στο γήπεδο, όπου η ΑΕΚ έπαιξε το τελευταίο της παιχνίδι, θα παίξει και το επόμενο. Άλλο ματς βέβαια. Εντελώς διαφορετικό. Και οπωσδήποτε πιο δύσκολο για την ομάδα του Αλμέιδα. Τώρα δεν υπάρχει στο μυαλό καμία… καβάτζα με κάποιο σκορ υπέρ της ΑΕΚ. Τώρα υπάρχει ΜΟΝΟ Η ΝΙΚΗ. Αυτή που δεν πήρε η ΑΕΚ στο ίδιο γήπεδο, δύο φορές που ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της, πρέπει να την πάρει τώρα. Το τρόπο για να αγωνιστεί τον γνωρίζει πολύ καλά. Αλλά πρέπει να βρει και την ουσία, την αποτελεσματικότητα, το γκολ.

Αυτό είναι βασικά το μεγαλύτερο ζητούμενο από εδώ και πέρα στη σεζόν. Το γκολ. Είτε με Αραούχο, είτε χωρίς. Όποιοι κι αν ξεκινάνε, όποιοι κι αν θα έρχονται από τον πάγκο. Το γκολ, που αν το… είχε η ΑΕΚ περισσότερο φέτος στην τελική προσπάθεια, θα είχε «καθαρίσει» το πρωτάθλημα νωρίτερα. Μα τώρα πρέπει να το βρει, δεν γίνεται αλλιώς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments