Διεθνή

Τραμπ κατά του Ρούπερτ Μέρντοχ: Πες την αλήθεια για τις εκλογές του 2020!

Τραμπ κατά του Ρούπερτ Μέρντοχ: Πες την αλήθεια για τις εκλογές του 2020!

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Κατά του (πρώην συμμάχου του) Ρούπερτ Μέρντοχ, ιδρυτή του δικτύου Fox News στρέφεται ο Ντόναλντ Τραμπ, μέσω της πλατφόρμας του Truth Social.

Κατά του (πρώην συμμάχου του) Ρούπερτ Μέρντοχ, ιδρυτή του δικτύου Fox News στρέφεται ο Ντόναλντ Τραμπμέσω της πλατφόρμας του Truth Social. Το αμερικανικό ενημερωτικό δίκτυο στηρίζει τον Ρομπ ΝτεΣάντις έναντι του Τραμπ για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις προεδρικές εκλογές, ενώ θεωρεί ότι δεν υπήρχε νοθεία στις προεδρικές εκλογές του 2020. 

«Το FOX News θα έχει μεγάλα προβλήματα αν δεν αποκαλύψει την αλήθεια για την απάτη στις εκλογές του 2020» διαμηνύει ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ. 

«Πρέπει να κάνουν ό,τι είναι σωστό για την Αμερική. Όταν ο Ρούπερτ Μέρντοχ λέει ότι δεν υπήρχε απάτη υπό το φως της τεράστιας απόδειξης που ήταν εκεί, είναι γελοίο και πολύ επιβλαβές για την υπόθεση του FOX. Ίσως θα έπρεπε να πει ότι ‘’απλώς δεν γνώριζε’’, άλλα αυτο είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς. Ρούπερτ, πες απλά την αλήθεια και καλά πράγματα θα γίνουν. Οι εκλογές του 2020 ήταν νοθευμένες και κλάπηκαν… το ξέρεις όπως και όλοι οι άλλοι!» ανέφερε χθες, παραθέτοντας τις «αποδείξεις» που υπάρχουν. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments