Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: “Κόπηκε” ο Γουόλτερς, αυτή είναι η 6αδα των ξένων των “πράσινων” στα Playoffs

Παναθηναϊκός: “Κόπηκε” ο Γουόλτερς, αυτή είναι η 6αδα των ξένων των “πράσινων” στα Playoffs

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Νέιτ Γουόλτερς είναι ο παίκτης που κόπηκε από τον Παναθηναϊκό από την 6αδα των ξένων για τα Playoffs της Basket League.

Τελική κατάληξη έλαβε το ρόστερ του Χρήστου Σερέλη με τον Νέιτ Γουόλτερς να κόβεται από την 6αδα των ξένων ενόψει των Playoffs της Basket League.

Αναμενόμενη η κίνηση των πρασίνων ύστερα από ένα διάστημα καθοδικής αγωνιστικής πορείας που παρουσίασε στους τελευταίους αγώνες με τα λεπτά συμμετοχής του να είναι αρκετά χαμηλά.

Τα αρκετά προβλήματα τραυματισμού του Αμερικανού και η ετοιμότητα του Ματέους Πονίτκα προφανώς και έπαιξαν τον δικό τους ρόλο σε αυτή την απόφαση, με τον Χρήστο Σερέλη να ελπίζει πλέον ότι ο Πολωνός θα καλύπτει επικουρικά την θέση πόιντ γκαρντ όταν θα ξεκουράζεται ο Πάρις Λι, όπως κάνει αντίστοιχα και με την εθνική Πολωνίας.

Η 6αδα των ξένων με την οποία θα πορευτούν στα Playoffs οι “πράσινοι” είναι η εξής: Πάρις Λι, Ντουέιν Μπέικον, Ντέρικ Ουίλιαμς, Αρτούρας Γκουντάιτις, Μάριους Γκριγκόνις, Ματέους Πονίτκα.

Την φετινή σεζόν ο Γουόλτερς είχε {6.1 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ} μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και {7.9 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ} μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής στην Euroleague.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments