Αθλητισμός

Οι 16 από τους 72 βαθμούς του ήρθαν μετά το 75′

Οι 16 από τους 72 βαθμούς του ήρθαν μετά το 75′

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Η υπομονή και η επιμονή αποδεικνύονται βασικά συστατικά της ως τώρα επιτυχίας του Παναθηναϊκού, ο οποίος βρίσκει τις λύσεις στο φινάλε των αγώνων του και με αυτόν τον τρόπο έχει κερδίσει τους 16 από τους 72 βαθμούς του!

Ο Παναθηναϊκός έφυγε αλώβητος και με ολόκληρο το τρίποντο στις αποσκευές του για τέταρτη φορά φέτος από τη Θεσσαλονίκη, πιστοποιώντας όλα τα στοιχεία που τον έχουν φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Superleague πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος.

Περισσότερο από όλους τους «νόμους» που έχουν θέσει φέτος οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ότι ξέρουν να διαχειρίζονται με υπομονή τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, να ψάχνουν τη στιγμή τους κι ας βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Και στο τέλος, να δικαιώνονται. Ακόμα κι αν το μομέντουμ δεν ήταν με το μέρος τους, ακόμα κι αν δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης από τον ΠΑΟΚ σε καθοριστικό σημείο (84′), οι Πράσινοι βρήκαν και πάλι τον τρόπο να πανηγυρίσουν στο φινάλε την περασμένη Κυριακή, κερδίζοντας δύο βαθμούς που σε άλλη περίπτωση ή για μια άλλη ομάδα μπορεί να έμοιαζαν ανέλπιστοι.

Ο φετινός Παναθηναϊκός, ωστόσο, δεν το κάνει για πρώτη φορά. Για την ακρίβεια, έχει συνηθίσει το κοινό του στο να βγάζει το φίδι από την τρύπα αργά στα παιχνίδια του, μετρώντας συνολικά εννέα αναμετρήσεις σε κανονική περίοδο και play-offs που κέρδισε βαθμό/ούς με γκολ στο τελευταίο τέταρτο. Από το 76′ ως το 90′ συν τις καθυστερήσεις, δηλαδή, χρονικό σημείο στο οποίο ξελάσπωσε κι απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά, μετά το εύστοχο πέναλτι του Φώτη… Ολιζαντέμπε Ιωαννίδη και το «θρίλερ» που ακολούθησε μέχρι το 15ο λεπτό του έξτρα χρόνου.

Έτσι, το πράσινο «πλεόνασμα» στο τελευταίο τέταρτο μέσα στη σεζόν έφτασε τους 16 βαθμούς, οριακά δηλαδή το ένα τέταρτο της συνολικής συγκομιδής του (72 βαθμοί)!

Αναλυτικά οι βαθμοί που κέρδισε στο φετινό πρωτάθλημα μετά το 75′:

    • +2 με Αστέρα Τρίπολης (1-0 στο 80′)
    • +2 με Άρη (1-0 στο 90+2′)
    • +1 με Ολυμπιακό (1-1 στο 90+13′)
    • +2 με Παναιτωλικό (0-1 στο 78′)
    • +2 με Ατρόμητο (1-0 στο 80′, τελικό 2-0)
    • +1′ με ΟΦΗ (1-1 στο 90+7′)
    • +2 με ΠΑΣ (0-1 ΣΤΟ 90+5′)
    • +2 με Άρη (1-2 στο 86’΄)
    • +2 με ΠΑΟΚ (1-2 στο 90+1′)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments