Αθλητισμός

Ρόμα – Μίλαν 1-1

Ρόμα – Μίλαν 1-1

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Η Ρόμα προηγήθηκε στο 94’ και ήταν γερά στο Champions League, όμως η Μίλαν ισοφάρισε στο 97’ και με το 1-1 όλα είναι πλέον ανοικτά για την 4άδα της Serie A

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνο φάνηκε ότι θα πάει στο +3 από την Μίλαν, όμως μετά από ένα ματς-θρίλερ στην Αιώνια Πόλη, οι δύο ομάδες έμειναν ισόβαθμες και αν η Ιντερ νικήσει την Λάτσιο την Κυριακή (30/04) θα υπάρξει τριπλή «συγκατοίκηση» στο Νο4 της Serie A.

Καλύτερα μπήκε η Ρόμα στο ματς και είχε την πρώτη φάση στο 7’ όμως ο Λορέντζο Πελεγκρίνι από καλή θέση έκανε κακό σουτ. Στο 15’ οι γηπεδούχοι έχασαν τον σέντερ-μπακ, Κουμπούλα με τραυματισμό έπειτα από σύγκρουση με τον Ζιρού και στο 20’ η Μίλαν είχε την πρώτη της υποψία με μια άστοχη κεφαλιά του Κρούνιτς.

Αν και οι Rossoneri είχαν την κατοχή, οι παίκτες του Μουρίνιο ήταν εκείνοι που έφτασαν πρώτοι πολύ κοντά στο γκολ, όμως στο 33’ μετά το γύρισμα του Σπινατσόλα το σουτ του Πελεγκρίνι από κοντά έκοψε ο… Εϊμπραχαμ! Στο 45’ είχαν οι πρωταθλητές την καλύτερη ευκαιρία τους στο πρώτο μέρος, όταν ο Λεάο έβγαλε τον Καλάμπρια αλλά το διαγώνιο σουτ του δεξιού μπακ πέρασε έξω, ενώ έχασαν με τραυματισμό τον Τομόρι (μπήκε ο Τιάο). Στην επανάληψη το σκηνικό ήταν ίδιο. Πάθος, πολλές διακοπές με μικροτραυματισμούς παικτών και η Ρόμα είχε την πρώτη καλή στιγμή, όμως ο Μενιάν βγήκε γρήγορα και μπλόκαρε προ του Ελ Σαραουί. Στην άλλη πλευρά όμως, η Μίλαν είχε τεράστια ευκαιρία. Στο 60’ ο Λεάο χόρεψε δύο αντιπάλους και έβγαλε τη γλυκιά σέντρα στον ολομόναχο Σαλεμάκερς (είχε πάρει τη θέση του Ντίαθ), ο οποίος ενώ είχε χρόνο για κοντρόλ, σούταρε με τη μία ψηλά.

Το φινάλε, ήταν όλα τα λεφτά. Αν και φάνηκε ότι το ματς θα λήξει 0-0, τελικά δεν έγινε έτσι. Στο 94ο λεπτό ο Τσέλικ βρήκε τον Άμπραχαμ και ο Άγγλος με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0, όμως το τρομερό φινάλε είχε και δεύτερο τέρμα. Ο Λεάο με σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Σαλεμάκερς στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments