Πολιτική

Άδωνις: Το site του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδει το iEidiseis

Άδωνις: Το site του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδει το iEidiseis

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Εξώδικο προετοιμάζεται να στείλει ο Άδωνις στον κ. Αλέξη Τσίπρα, γιατί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων ότι έκανε απευθείας αναθέσεις σε CEO ασφαλιστικής εταιρείας.

Εξώδικο προετοιμάζεται να στείλει ο Άδωνις στον κ. Αλέξη Τσίπρα, γιατί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων ότι έκανε απευθείας αναθέσεις σε CEO ασφαλιστικής εταιρείας. Ο Άδωνις, όπως γίνεται ευρύτερα γνωστό σε έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα, δήλωσε σήμερα ότι είναι θέμα ωρών να προχωρήσει στο εξώδικο, τονίζοντας: «Ετοιμάζω εξώδικο στον κ. Τσίπρα για να το στείλω, αν προλάβω σήμερα, σκοπός μου είναι να το στείλω σήμερα ή αύριο, γιατί εξακολουθεί να λέει, το ‘πε χθες και σε μια ομιλία, το ‘πε και προχθές στο Mega, ότι ο λόγος λέει που τα είπε αυτά αυτός ο ιδιοκτήτης, είναι ότι του έχω δώσει εγώ πολλές απευθείας αναθέσεις».

Ωστόσο, μέσα προσκείμενα στον ΣΥΡΙΖΑ μεταδίδουν – σε εμφανή απόγνωση λόγω της δύσκολης θέσης του κ. Αλέξη Τσίπρα – ότι ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ουδέποτε αναφέρθηκε στον εν λόγω επιχειρηματία με το όνομά του.

Έτσι, στον ενημερωτικό ιστότοπο Ieidiseis διαβάζουμε σήμερα ότι «με μία μικρή έρευνα στις πρόσφατες ομιλίες του κ. Τσίπρα, δεν προκύπτει καμία αναφορά στο όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη σε σχέση με τις απευθείας αναθέσεις προς τον εν λόγω επιχειρηματία. Με λίγα λόγια δηλαδή, ο υπουργός Ανάπτυξης ανέλαβε από μόνος του την… «πατρότητα» των απευθείας αναθέσεων, χωρίς να τον εγκαλέσει κανείς για κάτι τέτοιο, τουλάχιστον στη συγκεκριμένη περίπτωση. Γκάφα; Περίεργη ευθιξία; Ή προσπάθεια να φύγει η μπάλα στην εξέδρα; Είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που προκύπτουν».

Φαίνεται λοιπόν ότι το φίλα διακείμενο στον κ. Τσίπρα δημοσιογραφικό  και ερευνητικό επιτελείο δεν έχει ιδιαίτερα καλές σχέσεις με την έρευνα και τις πειθαρχίες που αυτή απαιτεί. Η ανάγνωση έχει τους δικούς της κανόνες που οφείλουμε να σεβόμαστε, αν θέλουμε να επιτύχουμε το εκάστοτε επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, ονομαστική αναφορά στον Άδωνι Γεωργιάδη κάνει ο Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξη που παραχώρησε προχθές στο Mega.Είναι η συνέντευξη, στην οποία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει έτσι, χωρίς στοιχεία, «φάτσα φόρα», πως ο υπουργός Ανάπτυξης έχει προχωρήσει σε απευθείας αναθέσεις στο εν λόγω ασφαλιστικό στέλεχος.

Στο σχετικό απόσπασμα, από το site του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται ότι «υπάρχουν και κάποιοι άλλοι επιχειρηματίες σαν αυτόν που είδαμε χθες σ` ένα βιντεάκι δίπλα στον επιστάτη Άδωνι Γεωργιάδη να εκβιάζει, να φοβερίζει και να τρομοκρατεί τους εργαζόμενους του. Δήθεν για πλάκα, ε; Δεν έχει καθόλου πλάκα όμως αυτό. Να απειλεί ο εργοδότης, ο επιχειρηματίας τον εργαζόμενο να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία γιατί θα χάσει τη δουλειά του». Και προστίθεται αμέσως: «Γιατί; Για να παίρνει απευθείας αναθέσεις. Διότι ο κύριος αυτός έχει μια επιχείρηση η οποία πήρε δεκάδες απευθείας αναθέσεις από τον κ. Γεωργιάδη».

Ο διάβολος στις λεπτομέρειες κρύβεται, παιδιά!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments