Αθλητισμός

Ο ΠΑΟΚ έχει τη ψυχολογία και θα παλέψει να πάρει βαθμούς στη Λεωφόρο

Ο ΠΑΟΚ έχει τη ψυχολογία και θα παλέψει να πάρει βαθμούς στη Λεωφόρο

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Ο ΠΑΟΚ με πολλές απουσίες στη σύνθεσή του θα προσπαθήσει να έχει βαθμολογικά οφέλη στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό 3/5, 20:00, COSMOTE SPORT 3 HD για να ισχυροποιήσει την θέση του έναντι του Ολυμπιακού στη διεκδίκηση της 3ης θέσης

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να παλεύει για ένα καλύτερο πλασάρισμα στα playoffs κάτω από δύσκολες συνθήκες. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι παραμένει πίσω από τον Ολυμπιακό τρεις στροφές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά κυρίως τα ζητήματα διαχείρισης που έχουν προκύψει από τα προβλήματα τραυματισμών.

Και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό 3/5, 20:00, COSMOTE SPORT 3 HD  στη Λεωφόρο ο Δικέφαλος θα παραταχθεί με απουσίες σημαντικών του ποδοσφαιριστών και επιβαρυμένους αρκετούς από τους παρόντες.

Από την αποστολή που ταξίδεψε την Τρίτη (2/5) στην Αθήνα λείπουν ο ηγέτης της άμυνας του Δικεφάλου Ίνγκι Ίνγκασον, οι δυο Βραζιλιάνοι Τάισον και Αουγκούστο, ο Κάλεντ Νάρεϊ και ο Ζόαν Σάστρε που έχει ενοχλήσεις από ένα χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα με τον Άρη.

Εκτός παραμένει κι ο Γιάννης Κάργας με το γνωστό θέμα της τιμωρίας του κι έτσι οι λύσεις που έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην άμυνα είναι μετρημένες.

Με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι στην εστία, ο Τόμας Κεντζιόρα θα παραμείνει στα στόπερ, δίδυμο, πιθανότατα με τον Νάσμπεργκ αντί του Κουλιεράκη.

Στο δεξί άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει ο Λύρατζης και στα αριστερά θα αγωνιστεί ο Ράφα Σοάρες που είναι ένας από αυτούς που αγωνίζονται συνεχώς κι για αυτό το λόγο ενεργοποιήθηκε κι επέστρεψε σε αποστολή της πρώτης ομάδας ο Μάριος Τσαούσης.

Στην μεσαία γραμμή όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει ο Φιλίπε Σοάρες για να πάρει ανάσες ένας από τους Σβαμπ ή Ντάντας, με τον Αυστριακό να είναι αυτός που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να μείνει στον πάγκο.

Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει αυτή τη φορά ο Νέλσον Ολιβέιρα και στην τριάδα πίσω του θα βρίσκεται μαζί με τους Κωνσταντέλια και Ζίβκοβιτς ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Όπως και να έχει, ο ΠΑΟΚ θα παλέψει να πάρει βαθμούς στη Λεωφόρο, παρά το ισχυρό κίνητρο του Παναθηναϊκού που θέλει να παραμείνει στην πρώτη θέση.

Η νίκη επί του Άρη διόρθωσε κάπως το κλίμα κι εντός ομάδας κι ο Δικέφαλος πηγαίνει στο ντέρμπι με βελτιωμένη ψυχολογία παρά τις πολλές απουσίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments