Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Θέλει να ονομάσει “Παύλος Γιαννακόπουλος” το ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Θέλει να ονομάσει “Παύλος Γιαννακόπουλος” το ΟΑΚΑ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Με τις υπογραφές να είναι το μόνο που απομένει πλέον προκειμένου το ΟΑΚΑ να περάσει στα χέρια του Παναθηναϊκου μία από τις πρώτες σκέψεις της "πράσινης" ΚΑΕ είναι να μετονομάσει το γήπεδο σε "Παύλος Γιαννακόπουλος".

Το κλειστό του ΟΑΚΑ ετοιμάζεται να περάσει στον Παναθηναϊκό μετά την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές. Οι σκέψεις της “πράσινης” ΚΑΕ πολλές. Μία από τις πρώτες βλέψεις όμως είναι να ονομαστεί το γήπεδο “Παύλος Γιαννακόπουλος”.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να τιμήσει τον εμβληματικό παράγοντα της ομάδας με κάθε πιθανό τρόπο τρόπο. Υπενθυμίζεται ότι το ΟΑΚΑ μετονομάστηκε επισήμως σε “Νίκος Γκάλης” το 2016, όπως και ότι η παναθηναϊκή οικογένεια τίμησε τον Παύλο Γιαννακόπουλο δίνοντας το όνομα του στο κλειστό της Λεωφόρου.

Με την “πράσινη” ΚΑΕ όμως να ετοιμάζεται να προχωρήσει σε σημαντικές κινήσεις από την στιγμή που θα περάσει στον έλεγχο της το γήπεδο για τα επόμενα 49 χρόνια.

Η μοναδική σκέψη ότι αυτό θα γίνει τιμώντας τον άνθρωπο που μαζί με τον αδελφό του Θανάση Γιαννακόπουλο εκτόξευσαν τον σύλλογο σε κορυφαία επίπεδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments