Διεθνή

Ρωσία: Με χρυσό μετάλλιο βραβεύθηκε ο Καντίροφ για τη συμβολή του στην πυρηνική φυσική

Ρωσία: Με χρυσό μετάλλιο βραβεύθηκε ο Καντίροφ για τη συμβολή του στην πυρηνική φυσική

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο Καντίροφ έχει τιμηθεί με περισσότερες από 30 διακρίσεις… Το μετάλλιο που του απονεμήθηκε είναι από τα πιο σημαντικά της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών

Με το χρυσό μετάλλιο Ίγκορ Κουρτσάτοφ για διακεκριμένες υπηρεσίες στην ανάπτυξη της πυρηνικής φυσικής και της πυρηνικής ενέργειας τιμήθηκε ο… πρόεδρος της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ! Το μετάλλιο που απονεμήθηκε στον Καντίροφ είναι ένα από τα πιο σημαντικά της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών.

Το μετάλλιο απένειμε στον Καντίροφ ο πρόεδρος του Εθνικού Ερευνητικού Κέντρου «Ινστιτούτο Κουρτσάτοφ» Μιχαήλ Κοβαλτσούκ, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην πρωτεύουσα της Τσετσενίας Γκρόζνι. Ο Κοβαλτσούκ δεν διευκρίνισε ποια ήταν συγκεκριμένα η συμβολή του Καντίροφ στην ανάπτυξη της πυρηνικής φυσικής και της πυρηνικής ενέργειας. Αναφέρθηκε όμως στις μεγάλες επιτυχίες της περιοχής στην ανάτπυξη της επιστήμης και της παιδείας.

«Για μένα είναι μεγάλη τιμή να έχω μια τόσο υψηλή αναγνώριση από ένα τέτοιο ονομαστό ινστιτούτο» έγραψε ο Καντίροφ σε ανάρτηση του στο Facebook.

Ο Καντίροφ, ο οποίος έχει τιμηθεί με περισσότερες από 30 διακρίσεις, τον Φεβρουάριο του 2023 υπήρξε ο πρώτος στην Τσετσενία στον οποίο απονεμήθηκε ο τίτλος του Ήρωα της Τσετσενικής Δημοκρατίας. Το τίτλο αυτό είχε θεσπίσει ο ίδιος τον Οκτώβριο του περασμένου έτους. Τα διατάγματα για την απονομή βραβείων υπογράφει ο ίδιος ο πρόεδρος της Τσετσενίας και ως εκ τούτου συνάγεται ότι ο ίδιος βράβευσε τον εαυτό του

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments