Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: “Συναντήθηκα με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω εκεί”

Παναθηναϊκός: “Συναντήθηκα με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω εκεί”

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για πρώτη φορά με την ιδιότητα του προπονητή του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως περιμένει με ιδιαίτερη ανυπομονησία να καθίσει στον πράσινο πάγκο.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ανακοινώσει με επισημότητα ακόμη την πρόσληψη του Εργκίν Αταμάν, όμως αυτό είναι καθαρά τυπικό. Ο 57χρονος τεχνικός είναι αυτός που θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας για την επιστροφή στην ελίτ της EuroLeague, κάτι που επιβεβαίωσε ευθέως ο ίδιος με δηλώσεις που έκανε κατά την διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης που έδωσε.

Εκεί όπου έκανε λόγο για ραντεβού με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου για επικείμενη συμφωνία σε αρκετά ζητήματα, αλλά και για τον σχεδιασμό που θα τρέξει με την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

”Είναι συναρπαστικό για μένα το γεγονός πως θα εργαστώ σε ελληνική ομάδα για πρώτη φορά, για έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης. Ίσως απλά μου χρειάζεται κάτι τέτοιο. Είμαι περήφανος τόσο για μένα όσο και για τη χώρα μου”.

”Συναντήθηκα με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Ήταν η πρώτη μας συνάντηση. Συμφωνήσαμε σε πολλά ζητήματα, αλλά αυτή την ώρα, είμαι ακόμη προπονητής της Αναντολού Εφές. Όταν τελειώσουν όλα, θα καθίσουμε ξανά στο τραπέζι. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης’‘.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments