Focus

Tom Hanks: Προσπαθούσα να είμαι επαγγελματίας τη στιγμή που η ζωή μου κατέρρεε

Tom Hanks: Προσπαθούσα να είμαι επαγγελματίας τη στιγμή που η ζωή μου κατέρρεε

Πηγή Φωτογραφίας: The Hollywood Reporter

Tom Hanks: Όσα αποκάλυψε στο νέο του βιβλίο, "The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece".

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του Hollywood. Μάλιστα, για πάρα πολλές δεκαετίες ο Tom Hanks υπήρξε ένας εκ των πιο γοητευτικών ηθοποιών της βιομηχανίας του θεάματος, ταλέντο που ανέκαθεν του προκαλούσε μεγάλη πίεση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hanks (@tomhanks)

Στο νέο του μυθιστόρημα με τίτλο “The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece”, ο ηθοποιός αναφέρεται, μεταξύ άλλων, λεπτομερώς σε όσα γίνονται στα παρασκήνια της παραγωγής μιας ταινίας με υπερήρωες, με επίκεντρο έναν καταστροφικό πρωταγωνιστή που κάνει τη ζωή δύσκολη σε όσους βρίσκονται στο ίδιο πλατό με αυτόν. Βέβαια, οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εκεί, αλλά συνεχίζονται με τον Tom Hanks να αναφέρει ότι αυτή η συμπεριφορά δεν διαφέρει και πολύ από την καθημερινότητα.

“Έχω τραβήξει κάθε μία από αυτές τις στιγμές συμπεριφοράς ο ίδιος σε ένα πλατό” απάντησε αρχικά σε ερώτηση δημοσιογράφου ο επιτυχημένος ηθοποιός και συμπλήρωσε: “Δεν είναι όλοι στα καλύτερά τους κάθε μέρα σε ένα κινηματογραφικό πλατό”.

Επεξηγώντας, ο Tom Hanks πρόσθεσε: “Είχα δύσκολες μέρες που προσπαθούσα να είμαι επαγγελματίας, όταν η ζωή μου κατέρρεε με περισσότερους από έναν τρόπους και η απαίτηση για μένα εκείνη την ημέρα είναι να είμαι αστείος, γοητευτικός και αγαπητός – και είναι ο τελευταίος τρόπος που αισθάνομαι”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hanks (@tomhanks)

Στη συνέχεια, ο βραβευμένος με Όσκαρ περιέγραψε λεπτομερώς αυτό που πιστεύει ότι είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να κάνει ένας ηθοποιός όταν εργάζεται σε μια μεγάλη ταινία: να καθυστερεί τη διάρκεια των γυρισμάτων με αστείες δικαιολογίες.

Χαρακτηρίζοντας την κίνηση αυτή ως “βασικό αμάρτημα”, είπε: “Δεν θα έπρεπε να το κάνεις αυτό: “Θα εκπλαγείτε με το πόσοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι μπορούν να τη γλιτώσουν και τους λένε ότι μπορούν να τη γλιτώσουν επειδή κουβαλούν την ταινία στους ώμους τους και ότι είναι οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments