ΟΤΑ

Σίμος Δανιηλίδης: Οι εγκληματίες δεν έχουν φόβο και έχουν αποθρασυνθεί

Σίμος Δανιηλίδης: Οι εγκληματίες δεν έχουν φόβο και έχουν αποθρασυνθεί

Πηγή Φωτογραφίας: otavoice.gr

Ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών Σίμος Δανιηλίδης βρέθηκε στην περιοχή της Νεάπολης που έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα, με θύμα τον 52χρονο που ξυλοκοπήθηκε άγρια από δυο αδέλφια.

Ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών Σίμος Δανιηλίδης βρέθηκε στην περιοχή της Νεάπολης που έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα, με θύμα τον 52χρονο που ξυλοκοπήθηκε άγρια από δυο αδέλφια. Μιλώντας στους δημοσιογράφους για το περιστατικό, ανέφερε ότι «ένας φιλήσυχος συμπολίτης μας έχασε τη ζωή του γιατί έχουν επικρατήσει τα κακοποιά στοιχεία».

«Ενημερώθηκα ότι ο αδικοχαμένος –  επειδή έχει και φιλοζωϊκα αισθήματα –  έβγαλε τροφή για να ταΐσει τα γατάκια της περιοχής. Οι φερόμενοι ως δράστες εξαγριώθηκαν και του επιτέθηκαν, με αφορμή και κάποιους άλλους λόγους. Υπήρξε περιστατικό και στο παρελθόν για να μην ανοίξει το γραφείο τελετών στην περιοχή. Είχαν μουτζουρώσει και την πρόσοψη. Κάποιοι νομίζουν ότι με το “έτσι θέλω” μπορούν να επιβάλλουν αυτά τα οποία έχουν στο μυαλό τους», τόνισε ο Σίμος Δανιηλίδης.

Ο κ.  Δνιηλίδης επεσήμανε πως υπάρχει εμφανής έλλειψη της παρουσίας των αστυνομικών αρχών με αποτέλεσμα τα κακοποιά στοιχεία να έχουν αποθρανσυνθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments