Ελλάδα

Ομιλίες και παρουσίαση του απολογισμού 2022 – προγραμματισμού 2023 της “Elevate Greece AE”

Ομιλίες και παρουσίαση του απολογισμού 2022 – προγραμματισμού 2023 της “Elevate Greece AE”

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Τον απολογισμό της για το 2022 και τον προγραμματισμό της για το 2023 παρουσίασε η “Elevate Greece AE” σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 16 Μαΐου 2023, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Γουλανδρή - Φυσικής Ιστορίας, στην Κηφισιά.

Τον απολογισμό της για το 2022 και τον προγραμματισμό της για το 2023 παρουσίασε η Elevate Greece AE σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 16 Μαΐου 2023, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Γουλανδρή – Φυσικής Ιστορίας, στην Κηφισιά.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Χρίστος Δήμας, ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας & Καινοτομίας κ. Αθανάσιος Κυριαζής και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Elevate Greece AE κ. Μιχάλης Δρίτσας.

Στη συνέχεια,  τρεις εκπρόσωποι από startups και spin-off παρουσίασαν εν συντομία τη δική τους διαδρομή στο χώρο των νεοφυών επιχειρήσεων και των τεχνοβλαστών και την εμπειρία τους από το Elevate Greece. Πρόκειται για τους κ.κ. Δημήτρη Κώττα (CEO, Lambda Automata, Defense and Space Manufacturing), Φώτη Τέκο (CEO, FoodOxys, Ανάλυση ποιότητας προϊόντων αγροδιατροφής -Τεχνοβλαστός Παν. Θεσσαλίας) και Ανδρέα Πετρόπουλο, CEO Convert Group, Data & Analytics Market Intelligence).

To παρών στην εκδήλωση έδωσαν η Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Σοφία Κουνενάκη – Εφραίμογλου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας κ. Γιώργος Ζαββός, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Επενδύσεων ΑΕ κ. Χάρης Λαμπρόπουλος, η Εντεταλμένη Σύμβουλος της Elevate Greece AE κ. Έλλη Διακαναστάση και δεκάδες εκπρόσωποι εταιρειών startups και spin-off.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments