Πολιτική

Ανδρουλάκης: Δεν θα γίνουμε σωσίβιο στον τυχοδιωκτισμό Τσίπρα

Ανδρουλάκης: Δεν θα γίνουμε σωσίβιο στον τυχοδιωκτισμό Τσίπρα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Στο Θησείο πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ο κ. Ανδρουλάκης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, τέσσερις ημέρες πριν από τις κρίσιμες εκλογές της 21ης Μαΐου , τόνισε από το Θησείο ότι «σήμερα η Αθήνα τους στέλνει καθαρό μήνυμα. Όσο μας χτυπούν τόσο δυναμώνουμεΗ παράταξη που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου επέστρεψε πρωταγωνιστικά στο πολιτικό προσκήνιο. Είναι εδώ η Παράταξη, που ταυτίστηκε με τον ελληνικό λαό, ενσάρκωσε τα όνειρά του, ενέπνευσε τις νεότερες γενιές, έκανε βίωμα των Ελλήνων τις καλύτερες ημέρες της ιστορίας τους, μάτωσε για να κρατήσει όρθια τη χώρα. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό».

«Επιχειρούν να μας εκβιάσουν με πλαστά διλήμματα, αλλά η λεηλασία τελείωσε. Το ΠΑΣΟΚ στέλνει σπίτι του τον κ. Μητσοτάκη, χωρίς όμως να επιστρέψουμε στο 2015 και στην καταστροφική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Τώρα τελευταία υποδύεται τον εκσυγχρονιστή ο κ. Μητσοτάκης, νομίζει ότι έτσι θα πάρει ένα μέρος των δημοκρατικών πολιτών. Δεν ξεχνάμε ότι η ΝΔ το 2009 παρέδωσε μία χρεωκοπημένη Ελλάδα και αντί να ζητήσετε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, ψηφίσατε μαζί με τον κ. Τσίπρα την έξοδο της χώρας από το ευρώ το 2010» υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Μόνο ο κ. Βαρουφάκης τρομοκρατεί του πολίτες με τις ”Δήμητρες”;. Ο κ. Τσακαλώτος δεν τρομοκρατεί με τα ”παράλληλα νομίσματα”;. Ο κ. Τσίπρας είναι χρυσός χορηγός του Μητσοτάκη».

Δεν θα γίνουμε σωσίβιο στον τυχοδιωκτισμός σας κ. Τσίπρα

«Καταλαβαίνω την αγωνία σας κύριε Τσίπρα, αλλά σωσίβιο στον τυχοδιωκτισμός σας δεν θα γίνει η δημοκρατική παράταξη» τόνισε αναφερόμενος στα τελευταίο άνοιγμα του Αλέξη Τσίπρα για κυβέρνηση ” ειδικού σκοπού”»

«Είναι τέτοια η αγωνία του να ψαρέψει στα θολλά νερά, αλλά αποκαλύφθηκε χθες στα Γιάννενα που μίλησε με τα καλυτερα λόγια για την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, την κυβέρνηση της χρεοκοπείας».

Δεν ήμουν κίνδυνος για την Ελλάδα και τη Δημοκρατία, αλλά για τη Νέα Δημοκρατία

«Δεν ήμουν κίνδυνος για την Ελλάδα και τη Δημοκρατία, όπως διακινούσαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ψηφιακού παρακράτους, μετά την αποκάλυψη των παρακολουθήσεων, αλλά κίνδυνος μόνο για τη Νέα Δημοκρατία. Οι 270.000 δημοκρατικοί πολίτες της χώρας, που έδωσαν το παρόν στις εσωκομματικές μας διαδικασίες αλλά και όλοι εσείς, στέλνετε ηχηρή απάντηση. Δεν θέλουμε ένα ΠΑΣΟΚ υποταγμένο. Ένα ΠΑΣΟΚ υποχείριο του ενός ή του άλλου. Θέλουμε ένα ΠΑΣΟΚ ισχυρό και πρωταγωνιστή. Θα χαλάσουμε τα σχέδια τους» υποράμμισε.

«Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να σταθεί ανάχωμα στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και τον πελατειακό ελιτισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να προσφέρει μία πραγματικά προοδευτική εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης για τη χώρα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments