Lifestyle

Μποσταντζόγλου για Βανδή: Στους «Δύο Ξένους» ήταν σταρ, εμείς δεν την φτάναμε

Μποσταντζόγλου για Βανδή: Στους «Δύο Ξένους» ήταν σταρ, εμείς δεν την φτάναμε

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

Μποσταντζόγλου για Βανδή: «Ήταν πάρα πολύ συμπαθητική η συνεύρεσή μας»

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου έκανε μία αναδρομή στο πέρασμα που έχει κάνει από παλιές δημοφιλείς σειρές, όπως οι «Δυο Ξένοι» και το «Κωνσταντίνου κι Ελένης». Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του «Breakfast@Star» ο ηθοποιός έκανε και μία αναφορά στη Δέσποινα Βανδή, όταν είχε κάνει και εκείνη την εμφάνισή της στο «Δυο Ξένοι».

View this post on Instagram

A post shared by Chris Apostolopoulos (@chris_apostolopoulos_)

Η τραγουδίστρια υποδυόταν τη «Χαρούλα», μία τραγουδίστρια που διασκέδαζε τους φαντάρους και ήταν ζευγάρι με τον επικεφαλής τους, που υποδυόταν ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

«Έχω κάνει πολλές δουλειές στην τηλεόραση. Δύο χαρακτηριστικές που θυμάμαι είναι ο Καραμάνος στους Δύο Ξένους και φώναζα “Σιδεράτο, το πουλί”. Η Δέσποινα ήταν πολύ φιλική στο γύρισμα. Τότε η Δέσποινα ήταν σταρ, εμείς δεν ήμασταν σε αυτά τα επίπεδα. Ήταν πολύ αντισυμβατική, αντιβεντέτα. Ήταν πάρα πολύ συμπαθητική η συνεύρεσή μας» είπε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά τον Ιταλό μαφιόζο που υποδύθηκε στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», ο ίδιος ανέφερε: «Γελάγαμε πολύ στο γύρισμα. Τότε, με το “mamma” είχε πάρα πολύ πλάκα. Ακόμα με σταματάνε στο δρόμο και με αποκαλούν Nino».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments