Lifestyle

Γιάννης Μποσταντζόγλου: Η άγνωστη ιστορία με τη Δέσποινα Βανδή στους Δύο Ξένους [vid]

Γιάννης Μποσταντζόγλου: Η άγνωστη ιστορία με τη Δέσποινα Βανδή στους Δύο Ξένους [vid]
Για τη σύντροφο της ζωής του, Δήμητρα Παπαδήμα, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε: «Μετά το πρώτο ραντεβού με τη Δήμητρα στεναχωρήθηκα γιατί άργησα. Την πήρα μετά από καιρό και μου είπε “άντε παράτα με”.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Μποσταντζόγλου. Ο ηθοποιός μίλησε για την συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή στους Δυο Ξένους, το κόψιμο της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;», τις προτάσεις γάμου στη Δήμητρα Παπαδήμα και την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

View this post on Instagram

A post shared by CP_Smileorwhatever (@cp_smileorwhatever)

«Δεν είχα προτάσεις για την τηλεόραση αλλά και αυτές που ήρθαν δεν μ’ ενδιέφεραν. Ξεπερνιόμαστε λίγο, λίγο. Δεν πειράζει. Βγαίνουν νέα παιδιά. Δεν έχω κανένα παράπονο, χορτάτος είμαι. Δεν μπορώ να παίζω μέχρι να φτάσω 280 χρονών. Υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση 40 χρόνων που κάνουν τους ογδοντάρηδες», είπε αρχικά ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε στη συνέχεια: «Είχα πολύ καλή συνεργασία στους Δυο ξένους με όλους. Ο Αλέξανδρος Ρήγας με βοήθησε πολύ. Δεν είναι όλες οι συνεργασίες καλές. Στο “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” μάλωναν τα παιδιά μεταξύ τους. Μια μέρα μας είπαν αντίο σας και μην ξανάρθετε».

Για την συνεργασία που είχε με την Δέσποινα Βανδή και την Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε: «Με τη Δέσποινα Βανδή είχαμε συνεργαστεί πολύ καλά στους Δύο Ξένους. Η Δέσποινα στα γυρίσματα ήταν απλή, φιλική και επαγγελματίας. Καθόλου βεντέτα. Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στους Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη ήταν εξαιρετική. Η Μίρκα είναι από τις αγαπημένες μου. Ξέρει πάντα πολύ καλά τη θέση της. Δεν ξεπερνάει τα εσκαμμένα».

Για τη σύντροφο της ζωής του, Δήμητρα Παπαδήμα, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε: «Μετά το πρώτο ραντεβού με τη Δήμητρα στεναχωρήθηκα γιατί άργησα. Την πήρα μετά από καιρό και μου είπε “άντε παράτα με”. Μετά ήρθε ο έρωτας. Δεν ζηλεύω πια τη Δήμητρα ούτε εκείνη εμένα. Αυτά είναι ανησυχίες νέων και αβέβαιων ανθρώπων.

Μου έχει κάνει και εκείνη πρόταση γάμου της είπα “όχι τώρα δεν θέλω εγώ”. Εκείνη ήθελε κοινωνικό γάμο. Εγώ της είχα πει να πάμε να κρυφτούμε κάπου. Να πάμε στο δημαρχείο, να βάλουμε μια τζίφρα να τελειώνουμε. Θα της ξαναέκανα πρόταση. Την αγαπάω τη Δήμητρα. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments