Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ευκαιρία να γράψει ιστορία με το νταμπλ

ΑΕΚ: Ευκαιρία να γράψει ιστορία με το νταμπλ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ενδεχόμενη κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας θα σημάνει ότι ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του θα μείνουν για… πάντα στην ιστορία της ΑΕΚ

Ενδεχόμενη κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας θα σημάνει ότι ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του θα μείνουν για… πάντα στην ιστορία της ΑΕΚ, όπως σχολίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

«Τα πανηγύρια έχουν κοπάσει από την προηγούμενη Τετάρτη. Ήταν μια γεμάτη συγκινησιακά εβδομάδα αυτή που πέρασε για την ΑΕΚ. Έχει καταφέρει και έχει ξεπεράσει το πανηγυρικό κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας η ΑΕΚ χάρη και στον Ματίας Αλμέιδα. Είναι και μεγάλη ευκαιρία, περιμένουμε να δούμε πως θα ανταποκριθεί η ομάδα για ένα παιχνίδι που είναι και ειδικών συνθηκών. Το θέμα τώρα είναι να κάνει το νταμπλ μετά από 45 χρόνια και να μπορέσει να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά της το συγκεκριμένο ρόστερ και ο Αλμέιδα στο βιβλίο της ιστορίας της ΑΕΚ», είπε μεταξύ άλλων.

«Ένωση» θα πάει με… 11άδα Κυπέλλου στον τελικό, «παντρεύοντάς» την και με κάποιους «βασικούς», όπως ο Λιβάι ή ο Τσούμπερ.

Παράλληλα, ο Τσακίρης σημείωσε ότι δεν αποκλείεται η αποστολή της ΑΕΚ να κάνει δύο διανυκτερεύσεις, σε Αθήνα και Βόλο, προκειμένου να μείνει ακόμα πιο συγκεντρωμένη στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ενώ, για τις οποίες εξελίξεις στους «κιτρινόμαυρους» με Χατζισαφί ή τα μεταγραφικά, τόνισε πως θα πρέπει να περιμένουμε μετά την επόμενη Τετάρτη (24/05).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments