Lifestyle

«Είναι ένας γλύκας:» Η ατάκα φωτιά για τον κατηγορούμενο Αλέξη Γεωργούλη

«Είναι ένας γλύκας:» Η ατάκα φωτιά για τον κατηγορούμενο Αλέξη Γεωργούλη

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Συζητήθηκε όσο καμία άλλη…

Δημόσια θέση σχετικά με τις καταγγελίες για τον Αλέξη Γεωργούλη πήρε για πρώτη φορά η Σοφία Βογιατζάκη, προσκεκλημένη σε τηλεοπτική εκπομπή το Σάββατο.

View this post on Instagram

A post shared by Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_)

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε ότι «Εγώ σοκαρίστηκα. Αισθάνομαι ότι τον Αλέξη όπως τον ξέρω εγώ και τον έχω ζήσει και τον έχω δει σε αρκετές εκδοχές και φάσεις του, ούτε μία στο δισεκατομμύριο δεν πάει το μυαλό μου. Αυτή είναι προσωπική μου γνώμη και άποψη για τον Αλέξη, που είναι όντως ένας γλύκας. Είναι όντως ένας άνθρωπος που έχει μόνο θετικές προθέσεις για τους γύρω του.

Είναι ένα παιδί γούτσου γούτσου. Δεν μπορώ να ξέρω, δεν είμαι νομικός. Λέω την προσωπική μου αίσθηση, γνώμη και άποψη για τον Αλέξη, από την προσωπική συναναστροφή μας. Είναι σοκαριστικό». Η ηθοποιός, στη συνέχεια ρωτήθηκε σχετικά με το αν φοβήθηκε τις επιθέσεις από τα social media, μετά τα όσα είπε για τον Γιώργο Κιμούλη και τη συνεργασία τους, η Σοφία Βογιατζάκη εξήγησε: «Η δουλειά των social media είναι αυτή. Το να σχολιάζουν ό,τι και να συμβεί αρνητικά και να λέει ο καθένας ό,τι του έρθει. Δε με ενδιαφέρει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments