Αθλητισμός

Αλεξ Κογιάδο: Οι Ισπανοί εμπλέκουν και πάλι τον Ολυμπιακό

Αλεξ Κογιάδο: Οι Ισπανοί εμπλέκουν και πάλι τον Ολυμπιακό

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο

Οι Ισπανοί εμπλέκουν και πάλι τον Ολυμπιακό με την περίπτωση του Αλεξ Κογιάδο.

Από τα ονόματα που «έπαιξαν» δυνατά το περασμένο καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό. Ο Αλεξ Κογιάδο απασχόλησε έντονα τους «ερυθρολεύκους», με τον νεαρό εξτρέμ να καταλήγει τελικά ως δανεικός στην Ελτσε.

Παρόλα αυτά, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε ο Κογιάδο. Ο υποβιβασμός της ομάδας στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου δημιουργεί νέα δεδομένα για τον Ισπανό άσο, που επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2024.

Θέση στην αρμάδα του Τσάβι δύσκολα θα βρει και κάπου εδώ, οι Ισπανοί εμπλέκουν ξανά στην υπόθεση τον Ολυμπιακό.

Με τον 24χρονο εξτρέμ να βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης, στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, συμπεριλαμβάνουν τον Ολυμπιακό στους πιθανούς προορισμούς του. Δεν αποκλείεται, οι Ισπανοί να τοποθετούν τους «ερυθρολεύκους» στη συζήτηση για τον Κογιάδο λόγω και του Αντόνιο Κορδόν. Που έχει ήδη σηκώσει μανίκια για τους Πειραιώτες από την θέση του τεχνικού διευθυντή.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η σεζόν ήταν αρκετά δύσκολη για τον Κογιάδο, καθώς ένας μυϊκός τραυματισμός τον άφησε στα πιτς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με τη φανέλα της Ελτσε κατέγραψε 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας ένα γκολ και ένα ασίστ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments