Πολιτική

Μητσοτάκης: Σημαντικότατο rotation η επόμενη κυβέρνηση

Μητσοτάκης: Σημαντικότατο rotation η επόμενη κυβέρνηση

Πηγή Φωτογραφίας: Ευρωκίνηση

Σαφές μήνυμα στέλνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στα στελέχη που είναι έτοιμα να επαναπαυθούν και να μην συμμετάσχουν στον παραταξιακό συλλογικό αγώνα, λέγοντας «αν νομίζουν κάποια στελέχη μας ότι έβγαλαν την υποχρέωση απέναντι στον εαυτό τους εκλεγόμενοι πολύ καλά με σταυρό και τώρα μπορούν να κάτσουν να απολαύσουν την εκλογική τους νίκη και να μην συνταχθούν με το συλλογικό αγώνα, θα τους περιμένει μια πολύ μεγάλη απογοήτευση μετά τις εκλογές, εφόσον μας εμπιστευτούν οι Έλληνες πολίτες»

Στην δομή του επόμενου κυβερνητικού σχήματος αναφέρθηκε, ανάμεσα στα άλλα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και τον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ. «Η επόμενη κυβέρνηση θα έχει πολλές περισσότερες γυναίκες και σημαντικότατο rotation. Μπορεί να το εκλάβει κανείς όπως θέλει. Η πιθανότητα συνέχισης κάποιου σε ένα υπουργείο είναι περιορισμένη», ξεκαθαρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σαφές μήνυμα στέλνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στα στελέχη που είναι έτοιμα να επαναπαυθούν και να μην συμμετάσχουν στον παραταξιακό συλλογικό αγώνα, λέγοντας «αν νομίζουν κάποια στελέχη μας ότι έβγαλαν την υποχρέωση απέναντι στον εαυτό τους εκλεγόμενοι πολύ καλά με σταυρό και τώρα μπορούν να κάτσουν να απολαύσουν την εκλογική τους νίκη και να μην συνταχθούν με το συλλογικό αγώνα, θα τους περιμένει μια πολύ μεγάλη απογοήτευση μετά τις εκλογές, εφόσον μας εμπιστευτούν οι Έλληνες πολίτες», τονίζει ο πρωθυπουργός και προσθέτει: «Θα αξιολογήσω πάρα πολύ προσεκτικά τη δουλειά που θα κάνουν όλα τα στελέχη και έχω την απαίτηση να τρέξουν εξίσου πολύ για το κόμμα, όπως έτρεξαν για τους εαυτούς τους».

Τα στελέχη αξιολογούνται, σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και σύμφωνα με την προεκλογική δράση τους. Και αυτό, «γιατί είναι μία συλλογική προσπάθεια. Γιατί καταλαβαίνω απόλυτα ότι είχαμε πολύ καλά ψηφοδέλτια και η κινητοποίηση του σταυρού προσθέτει στο κόμμα, ο υποψήφιος ή η υποψήφια διεκδικεί και την ατομική του, την ατομική της εκλογή. Ξέρω επίσης ότι υπάρχουν και υποψήφιοι που δεν τα κατάφεραν και υπάρχει και η απογοήτευση της ήττας. Αλλά εδώ είμαστε μαζί, είμαστε μία ομάδα και όλοι πρέπει να συνταχθούμε με αυτή τη συλλογική προσπάθεια». Αναφορικά με την απλή αναλογική και το πώς εφαρμόσθηκε στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση, ο πρωθυπουργός σκέπτεται ότι πρόκειται για «καμένο χαρτί», ότι «η απλή αναλογική κάηκε, θα έλεγα αυτοαναφλέχθηκε, με εντυπωσιακό τρόπο. Δεν την επιλέξαμε εμείς, πρέπει δυστυχώς να ξαναψηφίσουμε. Κάντε το βήμα να ξαναψηφίσετε αυτούς που ψηφίσατε την προηγούμενη φορά», τόνισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments