Αθλητισμός

Αλαφούζος: Θα τα δώσει όλα να βρει top 8άρι

Αλαφούζος: Θα τα δώσει όλα να βρει top 8άρι

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Παναθηναϊκός έδωσε στον Κουρμπέλη συμβόλαιο 650.000 ετησίως αλλά είναι διατεθειμένος να δώσει χρυσό συμβόλαιο για να βρει box to box παίκτη που θα κάνει διαφορά στο κέντρο.

Οι πράσινοι πλέον κοιτάζουν την επόμενη μέρα και είναι έτοιμοι να διαθέσουν ένα χρυσό συμβόλαιο για να φέρουν παίκτη που να αγωνίζεται κυρίως ως 8αρι (ίσως και λίγο πιο πίσω αν χρειαστεί) και θα μπορεί να κάνει την διαφορά. Στο τριφύλλι δεν θέλουν να αποκτήσουν απλά έναν ποδοσφαιριστή για να καλύψουν το κενό του Κουρμπέλη, αλλά θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν καλύτερο.

Θέλουν ένα οκτάρι που θα μπορεί μέχρι και να πατάει περιοχή, αλλά και να μπορεί να βοηθήσει γενικότερα τόσο στην επιθετική όσο και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Το τριφύλλι αναζητά τους πιθανούς στόχους, ενώ το δεδομένο είναι ότι η στόχευση που υπάρχει είναι για top class 8αρι που θα έρθει για να κάνει την διαφορά.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις, αναφορικά με τον εκλεκτό που θα βρει το τριφύλλι στη συγκεκριμένη θέση, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς φυσικά να είναι αυτός που θα έχει τον τελευταίο λόγο.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments