Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ανεβαίνει επίπεδο με την επιστροφή Αϊτόρ!

Παναθηναϊκός: Ανεβαίνει επίπεδο με την επιστροφή Αϊτόρ!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Παναθηναϊκός στην έναρξη των υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν θα έχει ξανά τον Αϊτόρ στην διάθεσή του

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα ήταν εκ των μεγάλων άτυχων του Παναθηναϊκού την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ο Ισπανός εξτρέμ έκανε ονειρικό ξεκίνημα στη σεζόν με 8 γκολ σε 9 εμφανίσεις και δύο ασίστ στο πρωτάθλημα. Την 9η εμφάνιση του στην Super League υπέστη ρήξη χιαστού, που τον άφησε εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν.

O Αϊτόρ από το δεύτερο μισό της πρώτης σεζόν του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μέχρι τον τραυματισμό του στα μέσα της δεύτερης σεζόν του Σέρβου προπονητή. Ο Ισπανός εξτρέμ είχε πάρει από τον χέρι τον Παναθηναϊκό και τον οδηγούσε στην κορυφή. Ήταν ο παίκτης που μπορούσε να κάνει την διαφορά σε κάθε παιχνίδι και να βάλει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού το απρόβλεπτο.

Ο Αϊτόρ έλειψε πολύ από το τριφύλλι το τελευταίο εξάμηνο και ο Παναθηναϊκός ανανέωσε τη συνεργασία μαζί του καθώς ποντάρει πολλά σε αυτόν. Ο Ισπανός έχει ολοκληρώσει την αποθεραπεία του και στην έναρξη της προετοιμασίας στις 15 Ιουνίου θα δώσει κανονικά το παρών. Θα είναι απόλυτα έτοιμος για να ξεκινήσει την προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Ισπανός μπορεί να αλλάξει κατά πολύ τον Παναθηναϊκό. Μπορεί λοιπόν να τον κάνει ακόμα πιο απειλητικό από τα άκρα και να πετύχει τέρματα που να αλλάξουν την ροή του αγώνα. Ταυτόχρονα με τον Αϊτόρ ο Παναθηναϊκός κερδίζει άλλο έναν παίκτη στο αριστερό άκρο, τον Χουάνκαρ. Η συνεργασία τους ήταν εκπληκτική στον πρώτο γύρο και γενικότερα όποτε έχουν παίξει μαζί δημιουργούν ένα εκπληκτικό δίδυμο σύμφωνα με το panathinaikos24.gr
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments