Lifestyle

Αποκαλυπτική: Η Τούνη τα είπε όλα για την ερωτική της ζωή με τον Αλεξάνδρου μετά τη γέννα

Αποκαλυπτική: Η Τούνη τα είπε όλα για την ερωτική της ζωή με τον Αλεξάνδρου μετά τη γέννα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Όλη η αλήθεια πίσω από την γκλάμουρ ζωή της instagrammer.

Μετά από πολύ καιρό η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε δυναμικά στο κανάλι της στο Youtube με ένα βίντεο που μάλλον είχαν ζητήσει πολλοί από τους ακόλουθούς της, αφού η επιχειρηματίας και instagrammer ανέβαζε υλικό αποκλειστικά στο Instagram τους τελευταίους μήνες.

View this post on Instagram

A post shared by Ageliki Tsolakou (@makeupagelikitsolakou)

«Συμπεθέρεεεεες μου! Έχω να σας ανεβάσω βίντεο από τον Δεκέμβριο του 2021, το λες και αιωνιότητα😂 Πλέον μαμά (ναι και εγώ το λέω και δεν το πιστεύω). Μου κάνετε αααααάπειρες ερωτήσεις εδώ και καιρό και ήρθε η στιγμή να σας τις απαντήσω ΟΛΕΣ! P.S. Έχουμε και τον Νουνίτο guest🥺❤️», έγραψε η Ιωάννα Τούνη και οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή.

Μεταξύ άλλων δε θα μπορούσαν να μην τη ρωτήσουν για την ερωτική της ζωή με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου και πώς αυτή άλλαξε τους τελευταίους μήνες που στη ζωή και των δύο ήρθε ο μικρός Νουνίτο. Ένα θέμα που αναμφίβολα απασχολεί πολλές μέλλουσες μανούλες, καθώς το ζευγάρι παύει να έχει τη συνηθισμένη καθημερινότητά του μετά τον ερχομό του μωρού του.

View this post on Instagram

A post shared by jtounifp❣️ (@jtounifpp)

Στο βίντεο, λοιπόν, με γενικό τίτλο «Εμπειρία γέννας + 1st time MOM 🍼Όλη η αλήθεια που ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!», όταν η Ιωάννα ρωτήθηκε «πόσο καιρό σου πήρε να ξανακάνεις s€x;», εκείνη απάντησε «Τι είναι το s€x;» απαντώντας σε μόλις 4 λέξεις για το τι ακολούθησε τη γέννα της.

Κάτι απολύτως φυσιολογικό σαφώς για κάθε γυναίκα που μόλις έγινε μητέρα…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments