Πολιτική

Άδωνις: Υπερήφανος για την αγορά της Κρουαζιέρας

Άδωνις: Υπερήφανος για την αγορά της Κρουαζιέρας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ανεξάρτητα από την καθόλα σεβαστή κομματική τοποθέτηση κάθε πολίτη, ο Άδωνις κινήθηκε, ως υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μακριά από ιδεολογικές αγκυλώσεις

Ανεξάρτητα από την καθόλα σεβαστή κομματική τοποθέτηση κάθε πολίτη, ο Άδωνις κινήθηκε, ως υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μακριά από ιδεολογικές αγκυλώσεις, που, στην πράξη, το μόνο που προκαλούν είναι αρνητικά στερεότυπα απέναντι στο νέο και στο ρηξικέλευθο.

Αυτό το απέδειξε ο Άδωνις με το Καλάθι του Νοικοκυριού, που τόσο χλευάστηκε αρχικά, ή με τα τρία Ναυπηγεία, που, σε πείσμα των πάντα δυσοίωνων προβλέψεων, λειτουργούν και προσφέρουν δουλειά σε τόσους ανέργους.

Το αποδεικνύει και η ανάπτυξη της αγοράς της Κρουαζιέρας. Δεν μπορεί παρά να αισθάνεται και να δηλώνει υπερήφανος που άνοιξε στην πραγματικότητα την αγορά της Κρουαζιέρας, διαμηνύοντας ότι «αυτή είναι η αξία των μεταρρυθμίσεων! Το όφελος των πολλών!».

Ο Άδωνις σημειώνει αναλυτικά στην ανάρτησή του στο Twitter:  «Αισθάνομαι υπερήφανος. Όταν αποφάσιζα, παρά τις συνήθεις αντιδράσεις, να ανοίξω στα αλήθεια την αγορά της Κρουαζιέρας, πίστευα ότι θα ερχόταν η μέρα που ο κόσμος θα καταλάβαινε το συμφέρον του. Πλέον κανένας απολύτως δεν ζητά την επιστροφή στο παλαιό καθεστώς.

Αυτή είναι η αξία των μεταρρυθμίσεων! Το όφελος των πολλών!»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments