Ελλάδα

Κολωνός: Προφυλακιστέοι 7 από τους συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης

Κολωνός: Προφυλακιστέοι 7 από τους συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Στη φυλακή οδηγήθηκαν οι επτά από τους οκτώ συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Στη φυλακή οδηγήθηκαν οι επτά από τους οκτώ συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν στον 20χρονο που φέρεται να βίαζε με τον 48χρονο πατέρα του το κορίτσι.

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν οι 7 εκ των 8 κατηγορουμένων στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Μετά τις απολογίες τους στον 14ο τακτικό ανακριτή, οι επτά εξ αυτών κρίθηκαν προφυλακιστέοι, καθώς οι εξηγήσεις που έδωσαν στην προσπάθειά τους να αντικρούσουν το κατηγορητήριο δεν κρίθηκαν πειστικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρονται να υποστήριξαν ότι δεν έχουν διαπράξει τα αδικήματα που τους αποδίδονται κατά περίπτωση για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, έναντι αμοιβής, και για πορνογραφία.

Ο όγδοος συλληφθείς, ένας 20χρονος που κατηγορείται μαζί με τον 48χρονο πατέρα του στην υπόθεση της 12χρονης, αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή του περιοριστικού όρου της εμφάνισης μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ποιοι οδηγούνται στη φυλακή

Στη φυλακή οδηγούνται επτά άνδρες, έξι αλλοδαποί κι ένας Έλληνας. Ο 48χρονος ημεδαπός οδηγείται στη φυλακή, ενώ εκτός φυλακής -τουλάχιστον προσωρινά- για λόγους υγείας μένει ο 20χρονος γιος του.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ένας 47χρονος Αλβανός, που κατείχε και πορνογραφικό υλικό. Οι άλλοι πέντε, ηλικίας 28 έως 52 ετών, είναι υπήκοοι Πακιστάν και Μπαγκλαντές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments