Ελλάδα

Πανελλαδικές 2023: Για καλά προετοιμασμένους τα αρχαία και η βιολογία, βατά τα μαθηματικά

Πανελλαδικές 2023: Για καλά προετοιμασμένους τα αρχαία και η βιολογία, βατά τα μαθηματικά

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

Για καλά προετοιμασμένους μαθητές χαρακτηρίζονται τα θέματα που έπεσαν στα αρχαία και τη βιολογία, ενώ βατά χαρακτηρίζονται τα θέματα των μαθηματικών

Για καλά προετοιμασμένους μαθητές χαρακτηρίζονται τα θέματα που έπεσαν στα αρχαία και τη βιολογία, ενώ βατά χαρακτηρίζονται τα θέματα των μαθηματικών, σύμφωνα με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την Γεωργία Μακρή, Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο Αρχαίων του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς «τα σημερινά θέματα στα αρχαία ήταν για καλά προετοιμασμένους μαθητές, καθώς το διδαγμένο κείμενο ήταν πιο απαιτητικό από το περσινό και το αδίδακτο ήταν στο ίδιο επίπεδο δυσκολίας με πέρυσι».

Σύμφωνα με τον Μανώλη Φουντουλάκη, Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο Μαθηματικών του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς «τα θέματα σε γενικές γραμμές ήταν εύκολα για σωστά προετοιμασμένους μαθητές, με εύκολη θεωρία, το 2ο και 3ο θέμα να είναι βατά και τα περισσότερα υποερωτήματα να μην απαιτούν ιδιαίτερη αφιέρωση χρόνου ώστε να λυθούν».

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Παπαγιανακόπουλο, Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο Βιολογίας: «Τα σημερινά θέματα στα οποία εξετάστηκαν οι μαθητές ήταν αρκετά απαιτητικά, που όποιος δεν είχε προετοιμαστεί κατάλληλα δεν θα μπορούσε να απαντήσει. Χρειαζόταν ιδιαίτερη προσοχή, καθώς κάλυπταν το μεγαλύτερο κομμάτι της ύλης και ακόμη και οι ερωτήσεις πολλαπλής ήταν πιο δύσκολες απ ότι συνήθως».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments