Πολιτική

Μητσοτάκης από Ν. Ιωνία: Αντίπαλός μας ο εφησυχασμός

Μητσοτάκης από Ν. Ιωνία: Αντίπαλός μας ο εφησυχασμός

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Στον κίνδυνο του εφησυχασμού εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου επέστησε την προσοχή των μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης

Στον κίνδυνο του εφησυχασμού εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου επέστησε την προσοχή των μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης, στο θερμό χαιρετισμό που απεύθυνε σήμερα στους κατοίκους της Νέας Ιωνίας.  ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Ο κ. Κ. Μητσοτάκης επεφύλασσε ένα καλό λόγο για τον εν λόγω δήμο της Αττικής, τονίζοντας πως «δεν μπορώ να μην ξεχάσω, ότι έρχομαι στη Νέα Ιωνία -είχα την ευκαιρία να τα πω και με τη Δήμαρχο- στα 100 χρόνια από την ίδρυση της πόλης. Μια πόλη, η οποία έχει βαθιά ιστορία και ρίζες στον προσφυγικό ελληνισμό, τον οποίον τιμούμε, τον οποίον αναγνωρίζουμε».

Για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, «αντίπαλός μας, ναι, είναι ο εφησυχασμός, είναι αυτή η αίσθηση ότι το αποτέλεσμα έχει προεξοφληθεί».

Και συμπλήρωσε: «Κανένα αποτέλεσμα δεν έχει προεξοφληθεί. Οι κάλπες θα είναι άδειες το πρωί της 25ης Ιουνίου και πρέπει να ξαναγεμίσουν με πολλά ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Θα γεμίσουν με πολλά ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας και όλη η Ελλάδα θα είναι πάλι γαλάζια. Αυτή θα είναι μια ψήφος εμπιστοσύνης στην παράταξή μας, αλλά και σε εμένα προσωπικά, η οποία όμως -και θέλω να σας το μεταφέρω αυτό όπως ακριβώς το αισθάνομαι- αυξάνει την ευθύνη την οποία έχω απέναντί σας, να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να περάσουμε πάνω από τον υψηλό πήχη τον οποίον βάλαμε».

Στη Βόρεια Ελλάδα αύριο

Όπως είχε επισημάνει και ενημερώσει το Pagenews, σειρά, μετά το βόρειο τομέα Αττικής, έχει η Βόρεια Ελλάδα, εκεί όπου ο ακραία δεξιός ανταγωνισμός είναι πιο αισθητός και εμφανής μέσα από την Ελληνική Λύση και τον κομματικό σχηματισμό Νίκη. Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσωπικά είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τη διαρροή ψήφων στα δεξιά τους.

Έτσι, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας το πρωί θα επισκεφθεί την Κεραμωτή Καβάλας και στη συνέχεια θα μεταβεί στη Θάσο.

Στις 19:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει χαιρετισμό σε συγκέντρωση πολιτών στη Δράμα, στον πεζόδρομο της Ζερβού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments