Lifestyle

Νατάσα Θεοδωρίδου για Φουστάνο: «Μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγο να μου έκανε πλαστικές»

Νατάσα Θεοδωρίδου για Φουστάνο: «Μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγο να μου έκανε πλαστικές»

Πηγή Φωτογραφίας: Ladylike.gr

Νατάσα Θοδωρίδου: «Η συντροφικότητα είναι ευλογία, θα ήθελα να έχω έναν σύντροφο... και είχα, και έχω και θα έχω»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έδωσε συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο και το Κοσμοράδιο και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

Η τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Θεοφάνους και το θέμα που είχε γίνει με το τραγούδι «Φεγγάρι μου», αλλά και για τον πρώην σύζυγό της, Ανδρέα Φουστάνο και τις πλαστικές επεμβάσεις τις οποίες φημολογείται ότι έχει κάνει.

View this post on Instagram

A post shared by Natasa Theodoridou Fans (@natasatheodoridou.fan_page)

«Ο Γιώργος είναι ένας από τους ανθρώπους που μου έδωσε πάρα πολλά δώρα, πολύ ωραία τραγούδια, που θέλω να πιστεύω ότι κι εγώ ήμουν ένα καλό όχημα γι’ αυτά τα τραγούδια. Ήταν δίκαιη δηλαδή αυτή η επαφή μεταξύ μας, και απλά κατ’ εμέ υπέπεσε σε ένα σφάλμα γιατί τα τραγούδια έχουν μία αποστολή μόνο και αυτή έχει αποδειχθεί μέσα στον χρόνο.

Το «Φεγγάρι» έχει αποδείξει τι τραγούδι είναι και δε νομίζω ότι έχει καμία σχέση με ο,τιδήποτε αστείο. Δεν μπορούσα να αντιδράσω και αυτό ήταν το χειρότερο από όλα γιατί θα το ξαναπώ ότι το θεωρώ δικό μου τραγούδι.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου σχολίασε και τα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι ο πρώην σύζυγός της, Ανδρέας Φουστάνος την είχε κάνει άλλη λόγω πλαστικών επεμβάσεων.

«Αυτό ως ένα βαθμό το κατανοώ κι ευτυχώς τότε είχα και τον Ανδρέα κοντά μου και το αποδομούσε αμέσως. Τότε δεν χρειαζόταν να κάνω πλαστικές επεμβάσεις. Μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγό αλλά εντάξει έχουμε ελευθέρας και μπορούμε να μπαινοβγαίνουμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments