Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Έτοιμοι να δώσουν πολύ καλό συμβόλαιο για την θέση του βασικού επιθετικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμοι να δώσουν πολύ καλό συμβόλαιο για την θέση του βασικού επιθετικού

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Καλοκαίρι αρκετών αλλαγών θα είναι αυτό για τον ΠΑΟΚ

Καλοκαίρι αρκετών αλλαγών θα είναι αυτό για τον ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου και το επιτελείο του έχουν πάρει το «πράσινο φως» για αρκετές μεταγραφές που θα ανεβάσουν την ποιότητα του ρόστερ και θα διορθώσουν αρκετές από τις ανορθογραφίες της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Μεγαλύτερη από όλες ήταν η επιθετική δυστοκία που σε μεγάλο βαθμό οριοθέτησε την πορεία του Δικέφαλου του Βορρά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Με τον Νέλσον Ολιβέιρα να αποτελεί παρελθόν και με την πρόθεση να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του Μπράντον Τόμας, ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ περιλαμβάνει την απόκτηση δύο σέντερ φορ, ενός βασικού και ενός που θα τον πλαισιώσει μαζί με τον νεαρό και πολύ ελπιδοφόρο Τζήμα.

Μάλιστα ένας από τους δύο επιθετικούς είναι… προαπαιτούμενο από τον Λουτσέσκου να βρίσκεται στην ομάδα από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας ώστε να ενσωματωθεί και να μπορέσει να βοηθήσει στα ευρωπαϊκά προκριματικά του καλοκαιριού. Με τον Κρμέντσικ να είναι ψηλά στη λίστα για τον «δεύτερο ρόλο», οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ αναζητούν τον βασικό επιθετικό της ομάδας με κύριο χαρακτηριστικό την επιθετική του δεινότητα.

Ο Ολιβέιρα χαρακτηριστικά σκόραρε 7 γκολ σε σύνολο 32 ματς στο πρωτάθλημα και ο Τόμας 7 γκολ σε 29 ματς, την ώρα που ο Μπακαμπού που ήταν και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος σκόραρε περισσότερο και από τους δύο προαναφερθέντες μαζί (18 γκολ σε 32 ματς).

Για αυτό λοιπόν οι Θεσσαλονικείς προτίθενται να δώσουν ένα πολύ καλό συμβόλαιο της τάξης του 1.5 εκατ. ευρώ για να φέρουν στην Τούμπα έναν επιθετικό killer, είτε είναι ο Εζεκιέλ Πόνσε είτε κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής, με τις επαφές με υποψήφιους στόχους να έχουν ξεκινήσει και τον Μπότο να έχει… μηδενικά περιθώρια λάθους στην επιλογή του εκλεκτού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments