Lifestyle

Νίκος Φλωρινιώτης: Αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας – Η μεγάλη αποκάλυψη

Νίκος Φλωρινιώτης: Αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας – Η μεγάλη αποκάλυψη

Πηγή Φωτογραφίας: HerNews

«Πριν μπει στο νοσοκομείο, μου είπε: "Θέλω παιδί μου εσύ να είσαι καλά, εγώ την έζησα τη ζωή μου, και ας πεθάνω, να πεθάνω εγώ"» αποκάλυψε ο γιος του τραγουδιστή

Η οικογένεια του Γιάννη Φλωρινιώτη ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό», όπου μίλησε για την απώλεια του τραγουδιστή.

View this post on Instagram

A post shared by Nikos Ioannis Apostolidis (@nikos_floriniotis)

Συγκεκριμένα, η Μάχη Φλωρινιώτη και τα παιδιά της, Άννα και Νίκος, συζήτησαν για τον Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος κηδεύτηκε την Παρασκευή 9 Ιουνίου.

Ο Γιώργος Λιάγκας, σε ένα σημείο της συνέντευξης, ανέφερε πως ο Νίκος Φλωρινιώτης φαινόταν ο πιο συγκινημένος από όλους.

«Πιστεύω ότι ήθελε και θέλει να συνεχίσουμε την πορεία του. Τώρα ξεσπάω γι’ αυτό με βλέπεις έτσι. Η Άννα έχει ξεσπάσει. Εγώ έμενα και με τους γονείς μου. Δεν έχω κοιμηθεί καθόλου, με χάπια κια φαντάσου ότι δεν με πιάνουν», αποκάλυψε ο Νίκος Φλωρινιώτης με τη μητέρα του να προσθέτει: «Ο Νίκος ειδικά δεν πρέπει να στεναχωριέται. Δεν είναι της παρούσης. Δεν πρέπει να στενοχωριέται το παιδί το μικρό».

«Καταλαβαίνω ότι κάποιο θέμα υπάρχει κι εύχομαι να πάνε όλα καλά. Δεν θέλω λεπτομέρειες γιατί δεν αφορούν τον κόσμο», είπε από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας.

«Μπορεί να είναι κάτι που αφορά το σύνολο του κόσμου, αλλά δεν είναι της παρούσης. Κάποια στιγμή θα ειπωθεί και αυτό», απάντησε η Μάχη Φλωρινιώτη.

«Πάντως εκείνο το βράδυ πριν μπει νοσοκομείο, αυτό μου είπε: “Θέλω παιδί μου εσύ να είσαι καλά, εγώ την έζησα τη ζωή μου, και ας πεθάνω. Να πεθάνω εγώ”. Μου είπε “Εγώ έζησα, εσύ θέλω να είσαι καλά, και ας πεθάνω”», πρόσθεσε ο γιος του γνωστού τραγουδιστή.

«Υπάρχει κάποιο θεματάκι», επιβεβαίωσε η Μάχη Φλωρινιώτη.

Η Άννα Φλωρινιώτη σχολίασε με τη σειρά της: «Μου είχε ο πατέρας μου “να προσέχεις τον αδελφό σου, εσύ μου λέει είσαι σκληρή” και μου έλεγε να προσέχεις γιατί θα πάθω κακό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments