Αθλητισμός

Τσορμπατζόγλου: «Κοντά σε μεσοαμυντικό και μεσοεπιθετικό ο ΠΑΟΚ – Περιμένει για φορ»

Τσορμπατζόγλου: «Κοντά σε μεσοαμυντικό και μεσοεπιθετικό ο ΠΑΟΚ – Περιμένει για φορ»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Εξελίξεις άμεσα, αλλά όχι σε όλα τα μεταγραφικά «μέτωπα» του ΠΑΟΚ προανήγγειλε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Εξελίξεις άμεσα, αλλά όχι σε όλα τα μεταγραφικά «μέτωπα» του ΠΑΟΚ προανήγγειλε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο ΠΑΟΚ είναι πιο κοντά στην απόκτηση μεσοαμυντικού και μεσοεπιθετικού, αλλά παίρνει το ρίσκο να περιμένει και αυτή την εβδομάδα για την απόκτηση του βασικού επιθετικού. Ο Λουτσέσκου αποκλείεται να πάρει παίκτη μόνο περιοχής, αφού θέλει κάποιον που θα συμμετέχει στο παιχνίδι της ομάδας. Όλοι όσοι εξετάζονται είναι άνω των 28 ετών και προέρχονται από καλά πρωταθλήματα. Με βάση όλα τα στοιχεία, τόσο ο μεσοεπιθετικός όσο και ο σέντερ φορ δεν είναι ελεύθεροι παίκτες. Κοιτάζει στην Ιταλία, κυρίως λόγω Λουτσέσκου και συνεργατών του. Αρκετές επιλογές στις μεταγραφές θα είναι από την Ιταλία», ανέφερε.

Όσο για τη συμφωνία με τον Μπράντον Τόμας είπε: «Επειδή υπήρχε κίνδυνος να χαθούν και άλλες επιλογές, αποφασίστηκε να μείνει ο Μπράντον Τόμας. Ο Λουτσέσκου προτίμησε τον Ισπανό, όταν έπεσε στα λεφτά του Κρμέντσικ, αφού τον γνωρίζει καλύτερα από τη συνεργασία τους. Έχουν συμφωνήσει προφορικά και σύντομα θα πέσουν και οι υπογραφές».

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.