Ελλάδα

Ξαναχτυπά ο Μόρφου: «Ο γάμος λέγεται έτσι γιατί επιτρέπει το γ…»

Ξαναχτυπά ο Μόρφου: «Ο γάμος λέγεται έτσι γιατί επιτρέπει το γ…»

Πηγή Φωτογραφίας: Ant1 Cyprus

Μετά τη θεία λειτουργία για τη γιορτή των Αγίων Πάντων, ο Μητροπολίτης Νεόφυτος «ξεσπάθωσε» κατά των γυναικών

Δυναμικά επέστρεψε ο Μητροπολίτης Μόρφου, με ένα ακόμη παραλήρημα για τις γυναίκες. Μετά τη θεία λειτουργία για τη γιορτή των Αγίων Πάντων και του Αποστόλου Βαρνάβα, την περασμένη Κυριακή (11/06), ο Μητροπολίτης Νεόφυτος «ξεσπάθωσε» κατά των γυναικών που συγκατοικούν με το σύντροφό τους χωρίς να έχουν παντρευτεί.

Προχωρώντας το χυδαίο παραλλήρημά του, είπε πως ο γάμος υπάρχει και λέγεται γάμος «γιατί επιτρέπει το γ@@@@ι. Έτσι εν οι λέξεις παιδί μου. Η ελληνική γλώσσα των σοφών είναι σαφές. Το γ@@@@ι μέσα στον γάμο είναι ευλογημένη πράξη, έξω από τον γάμο δεν είναι».

Ο Γ’ Παγκόσμιος και οι σεισμοί Πάντως, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, μπορεί να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος, γιατί ίσως «να μας προλάβει ο Θεός μέσα από τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου θα υπάρξουν τέτοιες ανακατατάξεις, ιδιαιτέρως στη διαλυμένη Ευρώπη και στην Αμερική.

Γι’ αυτά έχουν μιλήσει Αγιοι. Θα πληρώσει ο κάθε λαός τ’ αμαρτήματά του και αυτοί έχουν πολλά. Στην Αμερική έχουν αρχίσει να ανησυχούν για τους αλλεπάλληλους σεισμούς 6 Ρίχτερ και πάνω και δεν τα λένε εδώ και δεν τα ξέρει ο κόσμος». Για την Κύπρο εξέφρασε την ελπίδα η νέα κυβέρνηση «να είναι λιγότερο υπάκουη στη νέα τάξη πραγμάτων που προωθεί τη μετανάστευση».

Οι κτηνοβάτες και οι ΛΟΑΤΚΙ Στη νέα τάξη πραγμάτων απέδωσε επίσης ό,τι άλλο συμβαίνει γύρω μας. «Τώρα έχουμε και επιθυμίες των παιδόφιλων, έχουμε και επιθυμίες των κτηνοβατών και επιθυμίες των μεταναστών, που ορισμένοι θέλουν να επιβληθούν στην κοινωνία με τον νόμο της Σαρίας, οι φανατικοί μουσουλμάνοι.

»Με τη λογική της νέας τάξης πραγμάτων, όλες αυτές τις επιθυμίες πρέπει πρώτα να τις αποδεχθείς, μετά να τις κάνεις νόμο και μετά να σε κυβερνήσουν. Ολ’ αυτά είναι ένα πακέτο». Στο πλαίσιο αυτό, ενέταξε και τους ΛΟΑΤΚΙ, λέγοντας ότι αποτελούν πρόβλημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments