Lifestyle

Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Δέχομαι μπούλινγκ επειδή τραγουδώ τα τραγούδια του αδελφού μου»

Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Δέχομαι μπούλινγκ επειδή τραγουδώ τα τραγούδια του αδελφού μου»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Εδώ ο αδελφός μου που ήταν νούμερο 1 τραγουδιστής δεχόταν αρνητικά σχόλια. Για μένα δεν θα λένε;»

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται ανά διαστήματα. Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, εξήγησε πως σε καμία περίπτωση «δεν θα μπορούσε να ψωνιστεί», καθώς το θεωρεί ιεροσυλία προς τη μνήμη του αδερφού του.

«Θα ήταν περίεργο να έχω αδερφό τον νούμερο 1 τραγουδιστή και να ψωνιστώ, ενώ εκείνος δεν ψωνίστηκε ποτέ. Θα ήταν ιεροσυλία. Θα ήταν πιστεύω πολύ υπερήφανος για εμένα», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει την απώλεια του πατέρα μου. Είναι δύσκολο. Τώρα θα έχω δύο ανθρώπους να αισθάνονται υπερήφανοι για εμένα», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται. «Δέχομαι συνέχεια αρνητικά σχόλια. Θεωρώ ότι αυτό που γίνεται με εμένα είναι μπούλινγκ. Κάποιοι δεν μπορούν να διανοηθούν ότι ο αδερφός ενός τραγουδιστή μπορεί να συνεχίσει το επάγγελμα. Θεωρούν ότι δεν έχω δικαίωμα. Αφού αυτό θέλει η ψυχή μου, γιατί να ζητήσω άδεια από κάποιους;», ανέφερε.

«Δεν με ενοχλεί να μου πεις ότι μοιάζει η φωνή μου, γιατί μοιάζει, αφού είμαστε αδέρφια. Με ενοχλεί να λένε ότι “μιμείται”. Εδώ ο αδελφός μου που ήταν νούμερο 1 τραγουδιστής δεχόταν αρνητικά σχόλια. Για μένα δεν θα λένε;», πρόσθεσε κλείνοντας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments